Заручини скасовані: Соня Морозюк повідомила причину розриву з Гринкевичем

Соня Морозюк опублікувала фото правої руки без заручальної каблучки
Фото: Соня Морозюк

Про розірвання заручин художниця повідомила на своїй сторінці в Instagram

Художниця Соня Морозюк повідомила про скасування заручин із сином фігуранта корупційного скандалу Романом Гринкевичем. Дівчина заявила, що не хоче бути з людиною, яка зрадила її країну. Про це вона написала на своїй сторінці в Instagram 17-го січня.

«Я ЗАЛИШАЮСЬ СОНЕЮ МОРОЗЮК. Ми не будемо однією родиною. Я не візьму прізвище Гринкевич. Я не буду з людиною, яка зрадила мою країну. Я вірила. Зараз мені гидко, відчуваю себе обманутою та використаною. Я оберу бути чесною перед собою. І залишусь Сонею Морозюк», – заявила дівчина і опублікувала фото правої руки без заручальної каблучки.

Художниця розповіла, що за період стосунків від Романа отримала два подарунки – обручку і кольє:

«Ці речі я продам, а кошти на ЗСУ (як це буде відбуватись напишу згодом). Всі підозри в тому, що я нібито отримувала ще щось від Романа або членів його родини – квартири, машини, нерухомість, що завгодно – я відкидаю, і готова доводити це в суді і як завгодно.

Обіцянка подати декларацію залишається в силі. Дякую всім, хто вірить в мене як в людину з мораллю і принципами», – заявила Морозюк. 

Зазначимо, що в день, коли дівчина повідомила про скасування заручин, батьку її вже колишнього нареченого, Ігорю Гринкевичу оголосили нову підозру – у завданні державному бюджету України збитків на майже мільярд гривень.

Нагадаємо, українська художниця Соня Морозюк потрапила в скандал через зв'язки із затриманим львівським бізнесменом Ігорем Гринкевичем. Бізнесмена підозрюють у розкраданні 1 мільярда гривень на поставках одягу для ЗСУ. За даними слідства, замовлення брали на підприємства, підконтрольні бізнесмену, які раніше займалися будівництвом і ніякий одяг зараз не шиють. Соня Морозюк виявилось нареченою його сина Романа, який у листопаді 2023 року зробив дівчині пропозицію. Згодом стало відомо, що виставку художниці під назвою «Мазня» закрили через «значну кількість суперечливих реакцій».

Також повідомлялось, що з благодійним фондом скандального Гринкевича співпрацювали десятки артистів. Так, десятки митців могли стати жертвами корупційних схем. Гроші для фонду на благодійних івентах збирали: Cheev, Mamarika, Віктор Павлік, Тімур Мірошниченко, Tayanna, Kazka, Позитив, Мішель Андраде, Філ Коляденко, Alekseev, Даніель Салем, «Без обмежень» (Сергій Танчинець є амбасадором фонду), Арсен Мірзоян, Дзідзьо, Олександр Пономарьов, Ірина Сопонару, Володимир Остапчук, Юрій Горбунов і сама Соня Морозюк. Виникає питання, чи хоч хтось з артистів просить чеки про перекази та звіти після подібних івентів. 

Читайте також: Корупційний скандал довкола Гринкевичів: VIP-вагон, «Вечірній квартал» та коментар Морозюк

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: