Астронавт Базз Олдрін, що побував на Місяці, учетверте одружився в 93 роки

Світлини з церемонії
фото з відкритих джерел

Едвін Юджин «Базз» Олдрін – друга людина, яка ступила на Місяць

93-річний американський астронавт Базз Олдрін одружився учетверте. Про це він повідомив 20 січня у Twitter, розмістивши весільні фото. Церемонія одруження відбулася в Лос-Анджелесі.

«У мій 93-й день народження та день, коли я також буду вшанований легендами авіації, я радий повідомити, що моє давнє кохання – доктор Анка Фур і я пов’язали себе узами шлюбу. Ми поєдналися у священному шлюбі на невеликій приватній церемонії і схвильовані, як підлітки-втікачі», – написав Олдрін.

Анка Фур родом із Румунії. Вона доктор хімії, має кілька патентів і є менеджером проекту в британській транснаціональній компанії, що спеціалізується на хімічних продуктах.

Едвін Юджин «Базз» Олдрін – друга людина, яка ступила на Місяць після астронавта Ніла Армстронга в рамках місії «Аполлон-11». У 80-х він офіційно змінив ім'я, ставши Базз Олдрін. Нагороджений численними нагородами. Крім того, на його честь назвали астероїд «6470 Олдрін», а також кратер на Місяці носить його ім'я. У 1982 році Базз Олдрін був прийнятий до Міжнародної зали космічної слави в Музеї історії космосу в Нью-Мексико, США.

Читайте також: Брітні Спірс більше немає: співачка змінила ім'я

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: