Лайма Вайкуле розповіла про теплі стосунки із Софією Ротару

Вайкуле і Ротару залишаються подругами
фото з відкритих джерел

Вайкуле запевнила, що «Хуторянка» радо спілкується з нею

Латвійська співачка Лайма Вайкуле та українська артистка Софія Ротару входять до низки зірок першої величини, які свого часу були на вершині шоу-бізнесу. Історія їхніх стосунків триває не один десяток років, про що Вайкуле розповіла в недавньому інтерв'ю.

Артистка спростувала чутки про те, що Ротару нібито ігнорує її та майже не контактує. Вайкуле розповіла, що має зі співачкою досить близькі стосунки, просто Софія Михайлівна переважно сконцентрована на сімейних справах.

«Софа – вона така... Я її дуже люблю, вона дуже хороша. Вона оточена сім'єю, і вона в ній живе. І їй, мені так здалося, ніхто не потрібен, крім сім'ї. Тому у нас немає такого, щоб ми дзвонили один одному... У нас досить близькі стосунки – я багато чого знаю про неї, а вона про мене», – повідала Лайма.

За час війни приятельки спілкувалися лише раз – на самому початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Вайкуле пригадала, що Ротару тоді переживала жахливий стан.

Додамо, що раніше Софія Ротару продемонструвала свою проукраїнську позицію, вона активно займається волонтерством, про що не афішує на кожному кроці.

Нагадаємо, що народна артистка України Софія Ротару у День української вишиванки на своїй сторінці в Інстаграм виклала фото, на якому позує в шикарній вишитій сукні. До слова, з початком великої війни артистка нечасто публікує в соцмережі дописи.

Раніше «Главком» писав, що Софія Ротару нібито вже продала апартаменти у Криму. А тепер планує продати другу квартиру на півострові. Співачка також вирішила розлучитися з готелем «Вілла Софія» у центрі Ялти. Цей об'єкт вона переписала на сина Руслана Євдокименка. У Ялті у співачки залишилася ще дача. Також російська преса стверджує, що у виконавиці є квартира у Москві.

Читайте також: Лайма Вайкуле влаштує концерт зі збору коштів для України

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: