Лайма Вайкуле розповіла про емоційну розмову із Софією Ротару після бомбардування Києва

Латвійська виконавиця каже, що на початку вторгнення Ротару була в столиці

Латвійська співачка Лайма Вайкуле, яка публічно виступає проти війни в Україні, розповаіла про особисту розмову зі своєю колегою – співачкою Софією Ротару в перші дні російського вторгнення.

Вайкуле каже, що востаннє спілкувалася з Ротару після початку повномасштабної війни. В цей час співачка знаходилася в Україні. «Вона була в Києві, коли бомбили. Сказала: «Не знаю, як я пережила цей момент, як я пережила цю ніч. У мене ліків не було. Я побігла в бомбосховище». Оце я знаю про Софу. Я чула, що потім вона поїхала у Лівів, але це неточна інформація. Не хочу брехати. Я втратила з нею звʼязок, але зараз зателефоную і дізнаюся, як вона і що з нею», – розповіла виконавиця в інтервʼю ютуб-каналу «И грянул Грэм».

Раніше «Главком» писав, що нещодавно Софія Ротару перервала тривале мовчання та звернулася до українців в мережі.

ЗМІ писали, що Софії Ротару запропонували шалені гроші за виступ перед росіянами в ОАЕ. Про це пресі розповіла російська співачка Анна Калашнікова. «Мої друзі влаштовували виїзний день народження в Еміратах. Вони забезпечені люди, які хотіли запросити на своє свято Софію Михайлівну. Пропонували гонорар – 100 тисяч євро. Але їм сказали, що вона не хоче», – розповіла росіянка. Калашнікова каже, що до Ротару неодноразово зверталися з пропозиціями виступити, однак кожного разу вона категорично відмовлялася.

Читайте також: Пересадка нирки, інсульт та особиста трагедія. Що вбило легендарну співачку Тіну Тернер

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: