Артем Пивоваров розповів, як крав чорний метал на кордоні з Росією

Пивоваров народився у місті Вовчанськ за 15 км від кордону із Росією
фото: скріншот відео

«Коли ти живеш у прикордонному місті, ти або займаєшся непристойними речами, або виїжджаєш із того міста»

Відомий український співак Артем Пивоваров у підлітковому віці крав чорний метал на кордоні із Росією. У цьому він зазнався в інтерв’ю журналістці Раміні Есхакзай.

Співак розповів про своє дитинство у місті Вовчанськ неподалік кордону із країною-агресоркою.

«Я народився у місті Вовчанськ, 15 кілометрів від країни-агресора, ми на велосипедах із хлопцями доїжджали до кордону і робили дивні речі, крали чорний метал, наприклад. Нам вже тоді не подобалося, що ми живемо поруч із ними. Коли ти живеш у прикордонному місті, ти або займаєшся непристойними речами, або виїжджаєш із того міста», − зазначив він.

Артем Пивоваров повідомив, що через те, що він ріс у простій сім’ї, можливості виїхати не було. Співак додав, що його виховали «дві неймовірні жінки» − мама і бабуся: «Вони пройшли непростий шлях зі мною і, я вважаю, виховали в мені найкращі цінності».

Нагадаємо, під час концерту відомого українського співака Артема Пивоварова у столичному Палаці спорту трапився незвичайний інцидент. В розпал виступу музикант кинув зі сцени в натовп фанатів барабанну паличку, яка поцілила в обличчя однієї з гостей заходу. У результаті паличка зламала дівчині носа. 

Раніше у мережі з'явилися фото співака в юності. Популярний український співак, тренер «Голосу країни-13» Артем Пивоваров з роками сильно змінився. До того, як стати популярним, виконавець приміряв чимало різних образів.

Свідченням цих змін стали фотографії, які були розміщені на фан-сторінці співака в Instagram. На цих знімках можна побачити артиста в юності, який ще не встиг стати дуже відомим. Візуально помітно, що раніше у Пивоварова було значно менше татуювань. Також тоді співак мав зовсім іншу зачіску. Однак, стрижки Пивоварова досить часто змінювалися.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: