Алан Бадоєв розповів, чим займаються його дорослі діти

Архівне фото родини: Жанна Бадоєва, син Борис, донька Лоліта та Алан Бадоєв
фото з відкритих джерел

Діти Алана Бадоєва планують, як і він, займатися режисурою та зйомками

Український режисер та кліпмейкер Алан Бадоєв в інтерв'ю Дмитру Гордону розповів деталі життя його дорослих дітей, які нині проживають за кордоном, а також, чи підтримує він комунікацію з колишньою дружиною.

Як відомо, Алан Бадоєв перебував у шлюбі з ведучою Жанною Бадоєвою. У шлюбі вони виховували двох дітей: сина Бориса та доньку Лоліту. Режисер зауважив, що до дітей ставлення завжди було дуже ніжне.

«Син, коли закінчив школу, він мав довчитися у школі згідно їхнім законом, у 21 рік зібрав суму і сказав Жанні, я поїду подивлюсь Європу, я відчую себе, потім зрозумію, чим буду займатися. Зараз у нього свій продакшн, він знімає рекламу, документальні фільми», – поділився Бадоєв.

За словами режисера, перший фільм його сина був про мистецтво в Італії, його показували в Мілані, а наразі він готується до викладання в італійському виші.

Про дочку Лоліту Бадоєв додав, що вона увібрала в себе характери як батька, так і мами.

«Дочка – нігілістка. Коли вона злиться, чогось хоче – це точно я, коли у неї гарний настрій – це Жанна», – підкреслив Бадоєв.

За його словами, донька планує теж стати режисером. Бадоєв акцентує, що донька Лоліта вже має гарний смак і він бачить це у всіх нюансах.

Що ж до стосунків з колишньою дружиною Жанною Бадоєвою, режисер сказав, що не може нічого прокоментувати, так як не мав з нею розмови.

«У будь-якому випадку для мене Жанна завжди свята жінка, а за її вибір життєвий, якщо вона мене запитає, я завжди з нею поговорю», – поділився Бадоєв.

Режисер додав, що «без стуку» у життя колишньої дружини не заходить.

Нагадаємо, 9 лютого в ТРЦ «Гуллівер» відбулася урочиста прем’єра довгоочікуваного документального фільму Алана Бадоєва «Довга Доба». Перший вікенд кінопоказів пройшов з аншлагами по всій країні.

Алан Бадоєв: «Це фільм не про війну, це стрічка про наших людей, про єднання. Це факт про нашу справжню історію, яку ніхто й ніколи не має права переписати».

Стало відомо, що фільм «Довга Доба» було показано на засіданні НАТО. 

Після трансляції фільму в Брюсселі посли та представники країн-членів НАТО були приголомшені долями та відвагою героїв «Довгої Доби», цікавлячись, як склалося подальше життя задокументованих українців. 

Читайте також: Фільм «Довга Доба» Алана Бадоєва переміг на фестивалі кіно Cinema for Victory

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: