Прикидалася хворою. Кінокомпанія вимагає $100 млн. з голлівудської зірки

У фільмі «Патріот» Єва Грін мала зіграти роль капітана прикордонного корпусу
фото з відкритих джерел

Єва Грін подала зустрічний позов і вимагала виплатити їй гонорар у розмірі $1 млн.

Голлівудська акторка Єва Грін позивається до кіностудії White Lantern Films. Приводом для конфлікту став трилер-антиутопія «Патріот», у якому актриса мала зіграти головну роль, а також виступити як продюсер. Зйомки картини припинили у 2019 році через брак фінансування та непримиренні розбіжності між членами знімальної групи.

Тим часом кінокомпанія White Lantern подала до суду на актрису і зажадала стягнути з неї 100 млн доларів за зірвані зйомки. Сама актриса стверджувала, що готова працювати над проектом, але з професійнішою командою: наприклад, Грін хотіла залучити до роботи над фільмом свого лінійного продюсера, а також призначити обраного нею художника по костюмах. Однак ці призначення призвели до збільшення витрат, тому кіностудія на це не пішла.

У результаті Єва Грін подала зустрічний позов і вимагала виплатити їй гонорар у розмірі 1 млн. доларів. Саме цю суму актрисі мали виплатити у тому випадку, якщо фільм провалиться у прокаті. Гонорар мав бути виплачений навіть у тому випадку, якщо картину так і не буде знято.

Днями стало відомо, що кіностудії White Lantern Films та SMC Specialty висунули актрисі нові звинувачення. Так, до суду передали листування Єви Грін з її агентом, в яких вона дозволяла собі образливі коментарі на адресу провідного продюсера проекту Джейка Сила: його вона називала «дурнем», а сам проект – «блювотиною».

Представники кіностудії стверджують, що актриса збиралася прикинутися хворою, щоб не зніматися: як випливає з повідомлень, актриса запитувала у агента, чи можна уникнути зйомок, якщо вдавати, що у неї висип по всьому тілу, а також уточнювала, чи вдасться звернутися за допомогою до лікаря. Пізніше вона також пропонувала зобразити перелом руки та з'явитися на публіці з гіпсом. Усього цього в результаті не знадобилося, оскільки зйомки картини припинилися з незалежних від актриси причин.

У науково-фантастичному фільмі «Патріот» Єва Грін мала зіграти роль капітана прикордонного корпусу, розташованого у футуристичній авторитарній державі. Акторка відома своїми ролями у фільмах «Казино Рояль» з Деніелом Крейгом, «Похмурі тіні» з Джонні Деппом, а також «Мрійники», «300 спартанців», «Місто гріхів 2», «Будинок дивних дітей» та інших.

Читайте також: Опра Вінфрі відмовилася хрестити принцесу Лілібет: дивна причина

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: