Я теж просився на фронт. Кукуюк відверто розповів, як почувається, відвідуючи військових

Кукуюк: Коли говориш з нашими хлопцями, дівчатами то дійсно на душі стає спокійніше
Фото: прес-служба

Актор Михайло Кукуюк розповів, як налаштовує себе та інших на перемогу

Популярний український актор, ведучий і музикант Михайло Кукуюк розповів про виступи перед військовими і про те, чим займається у непростий для країни час.

Артист активно працює в театрі, дає концерти зі своїм музичним гуртом, а ще пише і читає вірші. Такі заходи Кукуюк називає «високою поезією», вони є виключно для дорослої аудиторії: «Виступи лише для глядачів 18+, бо багато відвертих розмов, нецензурна лексика. Все почалося після «руського воєнного корабля», але погодьтеся, в наших умовах має бути можливість випустити на волю негативні емоції. Втім після війни ми маємо повертатися до нормальної цензурованої лексики».

А ще разом із своїм гуртом «Мотлох» актор співає пісні та грає на гітарі. Зі своєю особливою програмою Михайло Кукуюк відвідує і військових. Зізнається: такі поїздки не викликають у нього страху – навпаки, дарують силу та натхнення.

«Не було страху. Коли говориш з нашими хлопцями, дівчатами то дійсно на душі стає спокійніше. Я теж просився на фронт, але моя короткозорість дозволила б мені хіба кухарем бути. Тож мені досі хочеться частку себе серед військових залишити, бо там відбувається матч, а я на лаві запасних, скажімо так. Тож підіймаю бойовий дух військовим, як вмію. Бо мотивація та підтримка наших західних союзників – це серйозний мікс, який допомагає бити ворога», – розповідає артист в ефірі телеканалу «Дом».

Сьогодні Михайло Кукуюк вірить лише в світле майбутнє та налаштовує себе та інших на перемогу: «Чекаємо концерти у Севастополі, в Донецьку, в Маріуполі, в Луганську. Всім бажаю – перемоги, яку ми гарно потім відсвяткуємо, погудимо, погомонімо й потихеньку розійдемося відбудовувати нашу країну».

Раніше «Главком» писав, Михайло Кукуюк розповів, як втратив батька у юному віці, як його мама-артистка самостійно піднімала на ноги двох дітей, і за що б попросив вибачення, якби вона була жива.

Читайте також: Дмитро Дікусар вперше за три місяці вийшов на зв‘язок та звернувся до українців

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: