Акторка «Іронії долі» накинулась на Пугачову та Ахеджакову через їхню позицію щодо війни

Радянська та російська актриса Валентина Тализіна
фото: vokrug.tv

Валентина Тализіна, яка виступає за «СВО», безсоромно назвала Україну рідною країною

Радянська та російська актриса Валентина Тализіна накинулася на свою колегу за фільмом «Іронія долі», знамениту Лію Ахеджакову, через те, що вона не поділяє поглядів Z-патріотки. Тализіна спробувала поставити під сумнів талант проукраїнської зірки та ще й назвала Ахеджакову «маленькою собачкою». Дісталося від путіністки й іншим російських артистам, які не стали підтримувати геноцид українського народу – про це, пропагандистка розповіла в інтерв'ю для YouTube-каналу «Емпатія Манучі».

Пропагандистка видала, що Лія Меджидівна отримувала свої ролі у кіно не завдяки таланту, а за рахунок «дружби» з режисерами, зокрема Ельдаром Рязановим.

На думку Тализіної, «Зрадників батьківщини», чекають муки, оскільки їх «як черв'як з'їдатиме ностальгія». Зокрема актриса називає Україну «рідною», але сама прагне її знищенню. На цьому пропагандистка не зупинилась і далі поливала брудом Лілію: «Вона не актриса, а типаж. Вона маленька собачка, яка до старості щеня. Лія дуже сподобалася Ельдару Рязанову в «Іронії долі» і швидко прилипла до його родини, стала другом».

Путіністка накинулась і на співачку Аллу Пугачову, яка відкрито нічого не цитувала про агресію РФ, про те вона підтримала свого чоловіка-опозиціонера, шоумена Максима Галкіна та переїхала з дітьми до Ізраїлю.

«Живе у брехні з цією білою перукою... У Алли-співачки голос був. Їй був даний голос. А вона так поводилася, що голос цей у неї забрали. І зараз хто вона? Ніхто», – негативно висловилась Тализіна.

Усіх, хто підтримує Україну, та засуджує криваво путінський режим, Валентина вважає людьми «без честі та без совісті».

«Нічого не відчуваю, коли ці люди встають на бік України. По-перше, вони, звичайно, погані, безсовісні. Вони не розуміють – країна перебуває у важкому стані, як можна говорити погано про неї у такий час. Це люди без честі та без совісті. Мені шкода деяких з них. Вони не знають таємного почуття, яке є в людини воно, як черв'як, їсть людину. Це ностальгія. Вони завжди пам'ятатимуть, де народилися, і завжди доводитимуть, що правильно зробили, що поїхали. І не доведуть ніколи», – сказала «патріотка» Росії.

Згодом прозвучали освідчення Україні в коханні, обрамлені пропагандистськими наративами про «київську хунту» на чолі з президентом Володимиром Зеленським. Не забула Тализіна нагадати, що Гоголь був російським письменником, приділивши особливу увагу «великій рускій культурі», без якої нібито нічого не було б.

«Україна – рідна країна. Я обожнюю Україну, там талановиті люди. І так вони обдурені. Один був президент. І другий. Другий просто покидьок. Актор. Скористався акторським ходом дуже хорошим, став навколішки перед людьми і вибачався. Виявилося, все це гра. А зараз їздить по всьому світу і просить, і просить. Він обіцяв закінчити цю війну. Я його бачити не можу! Він не патріот своєї країни», – гучно висловилась Z- патріотка.

Згодом у мережі акторка стала посміховиськом. Так, у твіттері написали про неї : «Сумно бачити Валентину Тализіну в ролі божевільної бабки, яка несе якусь антисемітську ахінею про Пугачову та Ахеджакову (що за нісенітниця собача?). Та ще й топить за путінську війну проти України».

Нагадаємо, раніше Лія Ахеджакова у Німеччині вийшла на сцену з українським прапором під бурхливі оплески глядачів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: