Співачка Могилевська пояснила, чому досі не стала мамою

Свої стосунки із коханим чоловіком, іспівачка тримає у секреті
фото: з відкритих джерел

Співачка ще планує народити дитину

48-річна українська співачка Наталія Могилевська все ще сподівається народити дитину, і сумує, що не зробила цього раніше. Про це вона заявила в інтерв’ю  Дмитру Гордону.

«Я сумую, звичайно. І я ще сподіваюся», – сказала Могилевська.

Виконавиця також назвала причини, які завадили їй раніше стати мамою. За словами артистки, вона завжди була сконцентрована на кар’єрі, і постійно відкладала життя на потім.

Співачка Могилевська пояснила, чому досі не стала мамою фото 1

«Чесно, я не наважилася, бо у мене не було чоловіка. Спочатку я думала тільки про кар'єру, а далі в якийсь момент я зрозуміла, що якщо не змінюсь, не стану гарною дружиною, яка не зациклена на роботі, то до мене не прийде нормальний чоловік. Я думала, що півроку попрацюю, а потім вийду заміж і будуть діти… І 10 років я була самотньою», – додала співачка.

Раніше співачка Наталія Могилевська поділилася подробицями своїх стосунків із коханим чоловіком, ім'я якого тримає у секреті. Знаменитість зізналась, що у перші дні повномасштабного російського вторгнення їй було страшно. Однак наразі виконавицю не лякають ані ракети, ані ворожі безпілотники: «Я живу доволі оптимістично, намагаюся жити спокійним життям. Перший тиждень було страшно, а зараз ракета летить, я її бачу, але навіть не змінюю своїх справ. Я бачила ракету, я стріляла в дрон. Є вдома зброя. Чоловік є, у нього є зброя».

Нагадаємо, повесні Могилевська зізналася, що знову закохана. Наталя розповідала, що це один із найкращих подарунків у її житті. Про свого коханого співачка розповідає: «Він їздить зі мною містами, захищає мене, адже ми буваємо у різних місцях. Мені з ним, як у пісні – і смерть не страшна. Але я вважаю, що під час війни всі історії кохання – не на часі. І нашу історію ми розповімо згодом».

Також Могилевська переспівала один з хітів українською і присвятила його коханому.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: