Модель, яку в 13 років згвалтував режисер Роман Поланскі, дала інтерв'ю його дружині

На думку жертви згвалтування, режисер вже відбув свій термін
фото з відкритих джерел

Саманта Геймер вважає, що арешт і події, що послідували за цим, несправедливі по відношенню до Поланскі

Колишня модель Саманта Геймер, у згвалтуванні якої звинувачують всесвітньо відомого режисера Романа Поланскі, дала інтерв'ю його дружині, актрисі Емманюель Сеньє. Інтерв'ю опублікувало французьке видання Le Point.

Саманта Геймер під час бесіди вкотре захищає Романа Поланскі, з яким мала сексуальний контакт у 1977 році, коли їй було 13 років. Саманта заявила, що для неї те, що сталося, не було проблемою і не завдало травми. Геймер не довелося лікуватися у психіатрів, та й на її репутації згвалтування не позначилося: «Я навіть не знала, що це незаконно, що за це можуть заарештувати. Я була гаразд, я і зараз гаразд. Той факт, що ми зробили з цього (маю на увазі арешт режисера – прим. ред.), мене дуже обтяжує. Доводиться постійно повторювати, що це не було великою проблемою, для мене це жахливий тягар».

Геймер вважає, що арешт і події, що послідували за цим, дуже несправедливі по відношенню до Поланскі. На думку жертви згвалтування, режисер вже відбув свій термін: «З мого боку ніхто не хотів, щоб він потрапив до в'язниці, але він потрапив, і цього було достатньо. Він заплатив свій обов'язок суспільству. Ось так, кінець історії. Той, хто думає, що він заслуговує на в'язницю, помиляється».

Нагадаємо, Поланскі був заарештований 1977 року за незаконний статевий зв'язок із неповнолітньою. Він погодився на угоду про визнання провини та відсидів у в'язниці лише 42 дні. У 1978 році він утік із США, будучи ще на випробувальному терміні, після того, як його адвокати дізналися, що йому загрожує ув'язнення за додатковими звинуваченнями. Через десятиліття, 2009 року, під час поїздки на кінофестиваль до Цюріха, його затримали швейцарська поліція у спробі США видати його. Швейцарський суд у результаті відхилив запит та звільнив Поланскі. Тим часом приїхати до Америки режитсер не може досі.

Читайте також: Потап вперше прокоментував гучний хейт навколо його треку «Волонтер»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: