18-річна донька Юрія Нікітіна та Ольги Горбачової розповіла про життя в Нью-Йорку

Поліна з батьками
фото з відкритих джерел

Дівчина анонсувала книгу, в  якій розповідає, що «Україна – це не лише про війну»

Дочка відомого продюсера Юрія Нікітіна та артистки-менторки Ольги Горбачової Поліна на днях відсвяткувала 18-річчя. У цей день дівчина анонсувала книгу «18 років люті» – про життя в Нью-Йорку, дорослішання і складні стосунки з батьками.

Після вторгнення росіян Поліна Нікітіна знайшла тимчасовий прихисток в США, де наразі навчається в школі й реалізує себе в письменництві. Дівчина анонсувала вихід власної книги 18 years of (r)age: nora’s chronicles («18 років люті: хроніки Нори»). 

«Привіт, мене звати Поліна, і я маю, що вам розповісти. Мене драйвить слово songwriter: у ньому є і пісня, і письменник. Я відчуваю, що просто писати пісні, – для мене замало, і якщо ти можеш втілити історію в короткій формі, то можеш навчитись і літературному мистецтву. Тож краще зробити це зараз, а не коли прийде час писати мемуари. Форма щоденника також дозволить детальніше переказати, що ми проживаємо через війну в Україні», – коментує Поліна.

«Я люблю Нью-Йорк за його багатогранність та можливості, що відкриваються, але душею я завжди в Києві. Наразі я навчаюся тут і бачу свою місію в тому, щоб доносити одноліткам не лише актуальну повістку, а й українські культурні коди. Всі мої нові друзі знають, звідки я, але вони не завжди розуміють, що Україна – це не лише про війну. Наші дизайнери вдягають Бейонсе та інших селебріті, наші художники збирають мільйони на аукціонах, наші музиканти колабяться зі світовими зірками, а наші стрічки потрапляють до шортлиста «Оскара». Про це я говоритиму у своїй книзі», – додає авторка.

Читайте також: Дочка мера Дніпра Філатова показала, в якій компанії він відсвяткував день народження

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: