13-річна дочка Віри Брежнєвої «засвітила» свого бойфренда

фото з відкритих джерел

Молодша дочка співачки відсвяткувала у Латвіїдень народження

Молодша дочка співачки Віри Брежнєвої відсвяткувала свій черговий день народження та на одній зі світлин, які виклала в соцмережі, «засвітила» свого бойфренда.

Співачка Брєжнєва привітала молодшу доньку з днем народження: «Люблю цю дівчинку. Вже рівно 13 років. З кожним роком – все більше. Нехай все збудеться», – написала мама.

Тим часом Сара Кіперман на своїй сторінці в Інстаграм поділилася декількома знамками зі святкування. Так, дівчина зібрала друзів та родичів в одному з закладів Латвії, де наразі мешкає. Іменинниця зустріла свято у коротенькій сукні та на підборах. Також підписники дівчини звернули увагу на хлопця, якого Сара також відмітила у своїх сторіс.

На світлині, якою дівчина поділилася в Instagram, один з гостей презентує Сарі розкішний букет троянд. Фото дівчина підписала: «Один рік з моєю спорідненою душею». Юнак перепостив сторіз Сари собі і також акцентував увагу на тому, що вони вже рік як разом.

Раніше «Главком» писав, Брежнєва, яка рідко показує знімки дочок, поділилася сімейним контентом. Виконавиця показала рідкісне фото з молодшою донькою. Мама з донькою влаштували імпровізований фотосет у ліфті. «Разом. На канікулах»,  – коротко підписала світлину артистка.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва – мати двох дочок: Сари та Соні Кіперман. Старша з них, Соня, з'явилася на світ у стосунках із Віталієм Войченком, але носить прізвище вітчима. Сара народилася у шлюбі з Михайлом Кіперманом. Обидві дочки чудово ладнають. Соня зараз живе у США.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: