Віра Брежнєва показала рідкісне фото з молодшою донькою

Сара приїхала до мами на канікули
фото з відкритих джерел

Віра Брежнєва – мати двох дочок

Співачка Віра Брежнєва рідко показує знімки дочок, але нині поділилася сімейним контентом. Виконавиця показала рідкісне фото з молодшою донькою Сарою Кіперман.

Мама з донькою влаштували імпровізований фотосет у ліфті. «Разом. На канікулах»,  – коротко підписала світлину артистка.

Сама Сара не часто ділиться світлинами родичів у соціальних мережах, але у день народження батька зробила виключення. Сара Кіперман, на своїй сторінці в соцмережі показала знімки зі своїм татом, бізнесменом Михайлом Кіперманом.

Одне з фото дівчина підписала: «З днем народження, тату!». До знімків вона додала зворушливий коментар англійською: «Дуже люблю тебе, з днем народження, тату!». Підписники відзначають, наскільки стали схожі Сара та Михайло – загальні риси обличчя, проте очі та губи більше схожі на мамині.

Нагадаємо, що Віра Брежнєва – мати двох дочок: Сари та Соні Кіперман. Старша з них, Соня, з'явилася на світ у стосунках із Віталієм Войченком, але носить прізвище вітчима. Сара народилася у шлюбі з Михайлом Кіперманом. Обидві дочки чудово ладнають. Соня зараз живе у США, а Сара навчається в Італії. Віра Брежнєва рідко показує знімки дочок, зокрема з особистого сімейного архіву.

Читайте також:

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: