Зрадниця Повалій показалася з російським паспортом

Повалій заявила, що проголосувала за щасливе майбутнє своєї країни Росії
фото: instagram.com/tpovaliyofficial

Співачка вперше проголосувала на виборах

Співачка-зрадниця та Z-патріотка Таїсія Повалій отримала російське громадянство. Про це артистка розповіла на сторінці в Instagram. Вона розмістила фотографію, де зображена на виборчій дільниці у Москві. При цьому вона позує на тлі банера з написом «Вибори президента Росії 15-17 березня», а в руках прихильниця Путіна тримає російський паспорт і усміхається.

Таким чином зрадниця повідомила, що тепер вона є громадянкою Росії, а також розповіла, що вперше проголосувала на виборах:

«Я проголосувала за щасливе майбутнє своєї країни Росії. Мене переповнює неймовірна гордість через те, що я є частиною великого народу», – сказала путіністка.

Попри те, що вона отримала російське громадянство, Повалій досі вважає себе українкою. Нещодавно в інтерв’ю одному з РосЗМІ зрадниця заявила, що вона «радянсько-російська українка», після чого отримала купу епітетів від українців, як вона по-справжньому могла б себе назвати.

Раніше співачка Таїсія Повалій, яка виправдовує війну Росії проти України, заспівала радянську пісню «Катюша» в дуеті з китайською оперною співачкою Ван Фан.

Нагадаємо, що Служба безпеки зібрала доказову базу на співачку та колишню народну депутатку Таїсію Повалій, яка виправдовує агресивну війну РФ проти України. Про це повідомляє пресслужба відомства.

Напередодні повномасштабного вторгнення РФ вона виїхала до країни-агресора, де отримала російське громадянство та публічно підтримала Кремль.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: