З'явилося невідоме фото Єлизавети II, зняте невісткою незадовго до смерті королеви

фото з відкритих джерел

Королева позує в оточенні онуків та правнуків

На сторінці принца та принцеси Уельських Вільяма та Кетрін в Інстаграм було опубліковано раніше невідоме фото Єлизавети II. Так вони вирішили привітати королеву, якої не стало минулого року, із днем народження.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Prince and Princess of Wales (@princeandprincessofwales)

На знімку, зробленому Кейт Міддлтон незадовго до смерті Єлизавети II у її улюбленому замку Балморал, королева позує в оточенні онуків та правнуків. «Сьогодні Її Величності, покійній королеві Єлизаветі виповнилося б 97 років», – йдеться в підписі до фото.

Єлизавету II на сімейному фото оточують діти Вільяма та Кетрін – принцеса Шарлотта, принци Джордж та Луї, її правнучки Саванна та Айла Філліпс, дочки Пітера Філліпса, діти Зари та Майка Тіндалл – Олена та Міа, яка тримає на руках свого молодшого брата. Позаду стоять молодші онуки королеви – леді Луїза Віндзор та її брат Джеймс, діти герцога та герцогині Единбурзьких.

Всього у королеви Єлизавети II на момент її смерті було вісім онуків та 12 правнуків. До слова, дітей принца Гаррі та Меган Маркл, які кілька років тому віддалилися від родини, на знімку немає.

Читайте також: ЗМІ дізналися, звідки у короля Чарльза нечувані статки: майже вдвічі більші, ніж у матері

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: