Ракетний удар по Кривому Рогу: в готелі «Аврора» зупинялися всі зірки

На даний момент в результаті ракетної атаки на готель загинуло троє людей
фото: ДСНС України

За словами Анатолія Анатоліча, який народився й виріс у Кривому Розі, готель «Аврора» є не просто готелем, а «важливою частиною його міста» і його самого

Український ведучий Анатолій Анатоліч 27 серпня в Instagram висловився про ракетний обстріл російськими окупантами готелю «Аврора», розташованого в самому центрі Кривого Рогу. Ведучий проілюстрував свій пост архівними роликами, які зняв до обстрілу.

За словами шоумена, який народився й виріс у Кривому Розі, готель «Аврора» є не просто готелем, а «важливою частиною його міста» і його самого.

«Це перший крутий сучасний готель, який свого часу з'явився у Кривому. Тут зупинялися всі зірки. Тут свою останню ніч провів Андрій Кузьменко (Кузьма Скрябин – «Главком»). Вранці він виїхав на Київ і…, – написав ведучий, – Тут я селив друзів, які приїжджали у Кривий Ріг. Бо це на 95-му кварталі. У самому центрі».

Анатолій Анатоліч зазначив, що й сам часто зупинявся в цьому готелі, коли приїжджав до рідного міста. Він додав, що номер, у якому він жив, у ніч проти 27 серпня опинився в епіцентрі ракетного удару.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Анатолій Анатоліч (@anatoliyanatolich)

«Знову загиблі. Знову терористи показують свою суть. Це вже не викликає подиву. Тільки злість і скорботу по людях», – додав ведучий.

Нагадаємо, унаслідок удару по готелю в Кривому Розі загинула жінка, ще четверо людей поранено. Про це повідомили голова військової адміністрації Кривого Рогу Олександр Вілкул та голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак. Голова Криворізького району Євген Ситниченко після 2 години ночі повідомив, що кількість жертв внаслідок атаки росіян на готель Кривого рогу зросла до двох осіб. 

Яе повідомлялося, у ніч на 27 серпня ворог поцілив балістикою у готель в Кривому Розі. 

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: