На фронті загинув актор театру «Берегиня» Олександр Сердюк

Артист став до лав Збройних сил України 29 квітня 2024 року
фото: Олександр Сердюк, Instagram

Олександр Сердюк став до лав ЗСУ 29 квітня 2024 року та воював проти ворога в одній із найгарячіших точок

Артист-вокаліст Київського академічного театру українського фольклору «Берегиня» Олександр Сердюк загинув на фронті під час виконання бойового завдання. Про це повідомив Київський академічний театр Українського фольклору «Берегиня».

Артист став до лав Збройних сил України 29 квітня 2024 року і воював в одній із найгарячіших точок.

Смерть захисника України також підтвердив Віталій Колісніченко, міський голова Гребінки, з якої родом артист.

Народився Олександр Сердюк 3 листопада 1982 року у селі Велика Бурімка Чорнобаївського району Черкаської області. Навчався у Гребінківській гімназії.

Обрав собі мирну професію, пов’язану з культурою та мистецтвом, закінчивши у 2004 році Київський Національний Університет культури і мистецтва. Був солістом-вокалістом та співав на сцені Київського академічного театру Українського фольклору «Берегиня».

29 квітня 2024 року був мобілізований та вступив до лав Збройних Сил України. Далі – «військовий театр», воював в одній із найгарячіших точок, отримав поранення.

29 квітня 2024 року Олександр Сердюк був мобілізований та вступив до лав Збройних Сил України
29 квітня 2024 року Олександр Сердюк був мобілізований та вступив до лав Збройних Сил України
фото: Віталій Колісніченко, Facebook

«У пам’яті всіх залишиться доброю, порядною, талановитою, щирою і чесною людиною, люблячим і турботливим сином, вірним товаришем, який завжди поспішав на допомогу своїм друзям. Він любив родину, цінував дружбу та відносини з бойовими побратимами», – зазначив Колісніченко. 

Нагадаємо, учора стало відомо, що на фронті загинув артист Дніпровського театру імені Тараса Шевченка Андрій Касьянов.  Андрій Касьянов народився 30 січня 1997 року. Йому було 27 років. Однією з останніх театральних робіт актора стала роль грузинського художника Ніко Піросмані у виставі «Мільйон червоних троянд».

Читайте також: У Львові з'явиться меморіальна таблиця на честь Ірини Фаріон

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: