Як насправді звати Меган Маркл, і чому вона не користується справжнім ім'ям

Саме ім'я Рейчел звучало під час весільної церемонії Сассекських
фото з відкритих джерел

Молодшого сина монарха Британії теж звати не Гаррі

Шанувальники Меган і принца Гаррі можуть думати, що знають про пару все, проте є одна важлива деталь, яка вислизала від аудиторії. Меган – навіть не сценічний псевдонім. Насправді, це друге ім'я актриси. Дочка Томаса Маркла та Дорії Регланд з'явилася на світ у Лос-Анджелесі 4 серпня 1981 року. Батьки назвали малу Рейчел Меган Маркл.

До слова, саме ім'я Рейчел звучало під час весільної церемонії Сассекських. Королева Єлизавета використала справжнє ім'я обраниці онука в офіційному листі про згоду на шлюб. До речі, і сам Гаррі згаданий у документі під своїм справжнім ім'ям. Насправді молодшого сина монарха Британії звуть Генрі.

«Я заявляю про свою згоду на шлюб між моїм улюбленим онуком принцом Генрі Чарльзом Альбертом Девідом Уельським і Рейчел Меган Маркл. Даючи згоду я закликаю, щоб вона була скріплена великою печаткою та внесена до книг Тайної ради», – повідомлялося в офіційному королівському документі.

Точні причини, через які дівчина вирішила використати своє друге ім'я, а не перше, не вказувалися, але за інтерв'ю актриси Esquire стає зрозуміло, що батьки називали її Меган або Мег все її життя.

Читайте також: У світі швидко поширюється смертельний грибок, який не піддається лікуванню

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: