Репер-військовий Ярмак розповів, хто його приємно вразив з українських артистів, які раніше виступали у Росії

Ярмака здивувала свідома позиція щодо війни в моделі і співачки Даші Астаф’євої та музиканта Міші Крупіна
колаж: Уніан

«Я вважав Мішу Крупіна «ватним» через його позицію щодо РФ»

З початку повномасштабного вторгнення українського реп-виконавця та військовослужбовця Олександра Ярмака приємно здивували музикант Міша Крупін та модель і співачка Даша Астаф’єва через їхню свідому позицію щодо російсько-української війни. Про це репер розповів в інтерв’ю «Главкому».

«З колег по цеху спочатку недолюблював Мішу Крупіна (співак виступав у Росії після 2014 року, співпрацював з одіозним музичним продюсером Юрієм Бардашем, співав російською мовою – «Главком»). Вважав його трохи якимось «ватним» через позицію щодо Росії. Та коли побачив після початку повномасштабного вторгнення, що він збирає на пікапи для військових, був приємно здивований. Також я радію щирій і свідомій позиції Даші Астаф’євої. Вона серед українських жінок у мене викликає велику повагу. Говорить дуже правильні й свідомі речі (Астаф’єва виступала на корпоративах у Росії після 2014 року і припинила це після повномасштабного вторгнення. Пізніше заявляла, що соромиться своїх поїздок до РФ. Каже, що нині стала волонтеркою і допомагає українській армії – «Главком»)», – каже військовий.

Ярмак запевнює, що у нього ніколи не було зв’язків з російськими артистами.

«Ніколи у мене там друзів не було. Взагалі з жодною людиною з Росії не спілкуюся. Не бачу, у який спосіб у майбутньому можна буде хоча б з кимось звідти порозумітися. З величезною ненавистю ставлюся до росіян, які підтримали війну. А до тих, хто абсолютно ніяк не висловився, мені байдуже. На мою думку, все, що пов’язане з Росією, росіянами на декілька десятиліть має припинити існування для нашого суспільства. Все, що походить з РФ, для нас смертельно небезпечно», – пояснив він.

Крім того, репер розповів, чи встигає він писати нові пісні під час служби у війську та як у нього зараз справи з натхненням.

«В основному це відбувається, коли ми готуємось до ротації або щойно повертаємося з ротації. Головне, щоби було про що сказати. Коли є про що сказати – все швидко пишеться. Мені поки щось не дуже пишеться. А що вже є написане, те не побачило світ поки. Зараз кожне слово й дія мають бути дуже зважені», – зауважив репер.

Військовослужбовець наголошує, нині багато поп-пісень взагалі не стосуються теми війни та подій сьогодення.

Нагадаємо, Олександр Ярмак – український репер, автор хітів «22», «Вставай», Back to the game, учасник Євромайдану. Коли почалася повномасштабна війна, він пів року їздив на фронт із концертами, а потім нарешті, як і хотів, потрапив на фронт. Нині командує взводом операторів дронів у складі 14-го окремого полку ЗСУ.

Раніше український реп-виконавець Олександр Ярмак висловив свою думку щодо скандалу, який виник після концерту співачки Світлани Лободи у Харкові.

До слова, Олександр Ярмак розповів, як він ставиться до російськомовних військових.

Читайте також: Репер-військовий Ярмак: За всяку ціну треба забувати російську мову

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: