Жан Беленюк розповів, де в Києві можна зустріти народного депутата

Беленюк відзначив, що його обраниця не обов’язково має бути професійною спортсменкою, як і він
фото з відкритих джерел

Нардеп Беленюк зізнався, що найбільше за його особисте життя переживає мама

Народний обранець та олімпійський чемпіон – Жан Беленюк в черговому випуску проекту «Як ти?» з Григорієм Решетником на СТБ розповів, чи має другу половинку, а також натякнув, де з ним можна познайомитися.

І хоч Жан Беленюк намагається всіляко обходити теми, які стосуються особистого життя, деякі подробиці Григорію Решетнику все ж таки вдалося дізнатися.

«Офіційно я неодружений», – відзначив Жан. Проте на запитання, де ж можливо познайомитися з депутатом, Беленюк відповів: «Я часто ходжу по вулиці пішки. Мене багато хто впізнає. Відвідую заклади харчування, кінотеатри, торгівельні центри. Також мене можна знайти в соцмережах».

Чоловік відзначив, що його обраниця не обов’язково має бути професійною спортсменкою, як і він.

«У мене були дівчата, які мали дотичне відношення до сфери спорту. Вони або самі займаються, або просто слідкують за собою та ходять в спортзал, підтримують форму. Головне, щоб людина розвивалася і їй було щось цікаво», – пояснив Беленюк.

Також Жан додав, що для нього важливо, щоб дівчина підтримувала його діяльність.

Про влаштування сімейного життя спортсмена особливо мріє його мама: «Вона вже давно хоче онуків. Достатньо сильно пресингує з цього питання. Сподіваюсь, що все ж таки воно вирішиться».

Читайте також: Сергій Притула вразив сумою, яку в його фонд задонатили діти

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: