Жадан розлучився з дружиною, з якою прожив 15 років

Про розлучення Сергія Жадана заговорили після того, як його помітили його на прогулянці зі співачкою Христиною Соловій
фото з відкритих джерел

Колишнє подружжя має десятирічну доньку Марію

Сергій Жадан офіційно розлучився з Іриною Куніциною, з якою був разом дуже довго. Личаківський районний суд Львова задовольнив позов про розірвання шлюбу, який письменник подав ще у квітні. Про це пише Zaxid.net.

Відомо, що судове засідання пройшло 26 червня, на яке ані позивач, ані відповідач не з'явилися. Жадан та Куніцина попросили розглядати справу за їх відсутності. У судових матеріалах йдеться про те, що подружжя давно не живе сімейним життям та спільно не вирішує побутові питання. З огляду на це суддя Назарій Нор задовольнив позов про розлучення.

Сергій Жадан та Ірина Куніцина одружилися у грудні 2009 року в Харкові. Колишнє подружжя має десятирічну доньку Марію. Це був другий шлюб письменника. Першою дружиною Жадана була режисерка харківського театру Світлана Олешко, яка є матір'ю його сина.

Жадан розлучився з дружиною, з якою прожив 15 років  фото 1

Вперше про розлучення Сергія Жадана заговорили після того, як його помітили на прогулянці з тридцятирічною співачкою Христиною Соловій. Проте жоден з виконавців не поспішає відкривати правду про можливий роман.

Водночас на нещодавньому концерті гурту «Жадан та Собаки» у Львові, Соловій і Жадан трималися за руки та обіймалися, виконуючи спільну пісню. Після виступу глядачі розповсюдили в мережі відео з дуже милими моментами з концерту.

Додамо, що Сергій Жадан – український письменник, перекладач, громадський діяч, фронтмен гуртів «Жадан і Собаки» та «Лінія Маннергейма». Автор романів «Депеш Мод», «Ворошиловград», «Месопотамія», «Інтернат», поетичних збірок «Цитатник», «Ефіопія», «Життя Марії», «Тамплієри», «Антена», «Список кораблів» та інших.

Додамо, що українська співачка Христина Соловій стала гостею виступу гурту «Жадан і Собаки» під час сольного концерту у Львові. Подія відбулася просто неба й навіть попри похмурий день, рок-гурт зібрав шалену кількість фанатів.

Нагадаємо, що чутки про роман Соловій і Жадана з'явилися у квітні. Ані співачка, ані письменник не коментують їх і приховують особисте життя. У грудні 2022 року Соловій випустила кліп на пісню «Юність», в якому головну роль виконав Жадан.

Додамо, що 14 червня  українська співачка Христина Соловій розмістила у Facebook відеоролик, який записала разом з українським письменником, волонтером і фронтменом гурту «Жадан і Cобаки» Сергієм Жаданом.

Раніше ширилися чутки, що 48-річний письменник Сергій Жадан ймовірно має роман із 30-річною співачкою Христиною Соловій.

Нагадаємо, що в грудні минулого року Христина Соловій презентувала нову пісню «Юність». Головну чоловічу роль у кліпі – коханця героїні – зіграв відомий літератор і музикант Сергій Жадан. Соцмережу сколихнули еротичні сцени у ролику.

Читайте також: Христина Соловій відповіла на закиди, що занадто сексуалізує свою творчість

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: