Зеленська знову пішла навчатись: що відомо

Зеленська вважає, що «найкращий відпочинок – це зміна діяльності»
фото з відкритих джерел

Перша леді України розповіла, що зараз вона отримує багато нової інформації та виконує роботу, яку вже давно не робила

Перша леді України Олена Зеленська розповіла, що знову навчається та здобуває другу освіту. Жінка зазначила, що постійно змінює діяльність, аби «не стояти на місці». Про це вона розповіла в інтерв'ю РБК-Україна.

Зеленська наголошує, що їй іноді потрібно займатися хоча б якоюсь фізкультурою. Саме це дійсно допомагає їй переключитися на деякий час.

А нещодавно Зеленська для себе знайшла новий вид діяльності – знову пішла здобувати освіту.

Перша леді України розповіла, що зараз вона отримує багато нової інформації та виконує роботу, яку вже давно не робила.

Це допомагає Зеленській  переключити увагу, адже вона завжди була «прихильницею теорії». Жінка вважає, що найкращий відпочинок може забезпечити зміна діяльності. Вона наголошує: щоб не стояти на місці, треба постійно розвиватись.

Зеленська натякнула, що її нова спеціальність «дотична до кожної людини».

«Це така сфера, дотична до кожної людини. Зараз не буду розповідати подробиць. Але мені цікаво, що це інша якась соціалізація, це інші люди, з якими я знайомлюся і проводжу якусь кількість часу», – додала вона.

Нагадаємо, що перша леді після закінчення гімназії № 95 у Кривому Розі вступила на будівельний факультет Криворізького національного університету, де здобула архітектурний фах.

Додамо, що донька Володимира Зеленського та Олени Зеленської – 18-річна Олександра –  під час повномасштабного вторгнення Росії в Україну нікуди не виїжджала. Дівчинка хоче здобувати вищу освіту у своїй рідній країні. 

Додамо, що перша леді України Олена Зеленська поспілкувалася із журналістом El Mundo в Офісі президента. Вона висловилася про різницю між людьми, яка має об'єднувати, а не сіяти розбрат. Олена пояснила іспанським читачам, що прірва між українським і європейським суспільствами та агресивним російським є надзвичайно глибокою.

Раніше «Главком» писав, що під час нещодавньої поїздки до Ізраїлю Олена Зеленська відвідала низку важливих заходів, серед яких – візит в «Яд Вашем». 

Нагадаємо, що російські пропагандисти запустили черговий фейк про ситуацію в Україні. Цього разу він стосується першої леді Олени Зеленської. 

Читайте також: Олена Зеленська провела важливу зустріч у діловому стилі (фото)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: