Вірастюк обматюкав Іво Бобула

фото: focus

Вірастюк і Бобул не можуть помиритися вже 8 років

Український силач, нардеп Василь Вірастюк послав Народного артиста Іво Бобула. Ця заява пролунала в інтерв'ю Славі Дьоміну.

Так, інтерв'юер згадав про конфлікт між Вірастюком і Бобулом, який триває от уже 8-й рік. Дьомін зазначив: «Я нещодавно брав інтерв'ю у Іво Бобула. І він мені сказав, що якщо ви десь побачитеся, і ти вибачишся...».

Вірастюк перебив Дьоміна: «Та пішов він на х**, товстий мішок, б**, гі*на».

Дьомін перепитав, чи можна цей епізод їхнього спілкування не вирізати з інтерв'ю і дати в ефір. Вірастюк дозволив: «Та давай. Він - людина абсолютно без почуття гумору. Я це зробив один раз на телеканалі «1+1». Скільки раз я повинен приносити вибачення?».

За словами Вірастюка, на тому ж таки «1+1»: «Можливо там десь було щось сказано про Лілію Сандулесу не зовсім влучно. Я вибачаюсь, забираю свої слова назад, але я абсолютно нічого не мав поганого на увазі».

Вірастюк наголосив, що Бобул лукавить, коли стверджує, що вони особисто ні разу в житті не бачилися: «Та я з ним бачився у Львові на залізничному вокзалі. Він відморозився».

Нагадаємо, конфліктна ситуація сталася ще у 2016 році. Тоді Вірастюк позбиткувався з іменного готельного номеру Бобула в Чернівцях - стронгмен не стримував себе у коментарях.

Читайте також: «Послухала маму». Вірастюк розповів, чому кинув дружину, з якою прожив 15 років

Після того жарту Іво Бобул заявив, що Вірастюк для нього «вмер назавжди».

Як відомо, народні артисти України Іво Бобул та Лілія Сандулеса возз'єдналися у творчому тандемі. Вони виступають з концертною програмою «Берег любові через роки». Колишнє подружжя не виступало разом понад два десятиліття.

Читайте також: Іво Бобул назвав найулюбленішого президента України

Нагадаємо, народний депутат від «Слуги народу» Василь Вірастюк розлучається з другою дружиною Інною. Він пояснив, що наразі не має фінансової можливості сплачувати такі аліменти, які вимагає від нього дружина.  Процес розлучення володаря титулу «Найсильніша людина світу» Василя Вірастюка з дружиною Інною триває вже рік і досі на розгляді у столичному суді. Зокрема Інна судиться за золотий злиток вагою 1 кілограм. Про це йдеться у статті «Главкома» «Бум розлучень у парламенті. Драма «слуги» Марченко та війна за золото Вірастюків».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: