Відомий український співак скасував концерти і мобілізувався до лав ЗСУ

Українцям виконавець відомий за композиціями «Танцюю сам», «Зірочки», «Сонечко», «Родина» і «Водний спорт»
фото: instagram / thekomakoma

Сергій Сілаков став бійцем батальйону аеророзвідки «Гроза»

Український музикант Сергій Сілаков, більш відомий під псевдонімом thekomakoma, поповнив лави української армії.  На сторінці в Instagram артист повідомив, що є військовослужбовцем батальйону «Гроза».

Сілаков розмістив відео, у якому постав у військовій формі та попросив прихильників задонатити на потреби його батальйону.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений thekomakoma 🟥♣️💙🟡 (@thekomakoma)

До цього в одній з публікацій thekomakoma зазначив, що він підтримує мобілізацію: «Я підтримую мобілізацію. Є час забави, є час війни. Ніхто крім нас не спасе нас».

Під цією публікацією на співака вилилося багато негативних коментарів. Зокрема, користувачі писали, що якщо Сергій підтримує мобілізацію, то чому він сам не на фронті. Тож згодом Силаков повідомив, що він мобілізувався.

Разом з тим thekomakoma одразу повідомив шанувальникам, що не поїде у всеукраїнський тур, оскільки має захищати батьківщину.

Зазначимо, що Сергій Сілаков, він же thekomakoma, український електронний музикант та саундпродюсер із міста Підволочиськ Тернопільської області. Грає у жанрах EDM та техно-рейву. Українцям виконавець відомий за композиціями «Танцюю сам», «Зірочки», «Сонечко», «Родина» і «Водний спорт».

Нагадаємо, на фронті загинув український співак Богдан Соломко. Чоловікові був 31 рік. Він працював парамедиком у лавах «Правого сектора». Ще з початку повномасштабної війни в Україні він разом із батьком і братом пішов захищати Батьківщину від ворогів.

Також Дзідзьо розповів, що думає про чоловіків, які виїхали з України.

«Я цього не підтримую. У мене виїзд через те, що мене запрошують, я їду для того, щоб привезти гроші країні. Тому, по двоє, троє в номері», – сказав співак. 

Дзідзьо зазначає, що інколи вкладає свої гроші в забезпечення цих поїздок, адже хоче показати, що сам на цьому нічого не заробляє натомість збирає кошти на ЗСУ.

Читайте також: «У темряві він запалив вогонь надії»: турецький співак написав пісню про Залужного

 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: