Олександр Положинський показав архівне фото з фронту

Артист не може сидіти, склавши руки, поки в Україні війна
фото з відкритих джерел

Артист каже, що йому важко залишатися в Києві через товаришів, які перебувають на війні

Український музикант, екслідер гурту Тартак Олександр Положинський, який захищає Україну від російських загарбників в ЗСУ, в Instagram розповів, як «повернувся з нуля». Артист розмістив архівне фото, зроблене на фронті рік тому і зізнався, що йому морально важко залишатися в столиці України, поки його побратими щодня воюють на фронті, жертвуючи своїм життям.

«Рік тому в цей день повернувся з нуля. Без побратимів, які загинули, без побратимів, які отримали поранення, без речей, які згоріли. На щастя – з побратимами, які вийшли разом зі мною, і ще вийдуть на день пізніше. І з усім, що було на мені. Сьогодні мені морально дуже важко. Я в столиці. В комфорті. В безпеці. У вільний від служби час пишу пісні та даю інтервʼю. А мої побратими в цей час у боях. Дізнався, що деякі з них отримали важкі поранення», – написав Положинський у новому дописі.

Додамо, що колишній лідер гурту «Тартак» Олександр Положинський, який на початку повномасштабної війни вступив до лав ЗСУ, розповів про стосунки з легендарним воїном УПА Мирослав Симчич, якого на днях не стало.

Раніше «Главком» писав, що Олександр Положинський поскаржився на проблеми зі здоровʼям.

Читайте також: Положинський про службу на передовій: Обстрілювали з міноментів, танків, прилітали ракети

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: