Хореограф, який воює на фронті, висловив своє розчарування після двох років війни

Дмитро Дікусар каже, що його розчаровують псевдоволонтери
фото: dikusar_dmitriy/Іnstagram

Дмитро Дікусар зазначає, що його тримає в тонусі пам'ять про побратимів, які віддали свої життя в боротьбі за свободу України

Український танцюрист та хореограф Дмитро Дікусар, який з початку повномасштабного вторгнення вступив до ЗСУ, розповів, що у нього з'явилося розчарування у людях. Цим він поділився в інтерв'ю Oboz.ua.

«Розчарувало те, як легко людей ввести в оману й роз'єднати на темі мови («дякую» Фаріон), на темах «усі командири – конч*ні» і «в ЗСУ нічого не видають, всі бігають з голими дупами»… Ворожа ІПСО працює, на жаль!», – заявив Дмитро Дікусар.

Військовий каже, що його розчаровують псевдоволонтери. Адже вони підривають довіру до справжніх волонтерів: «Не думав, що є громадяни в моїй країні, які не мають ні совісті, ні честі від слова взагалі».

«Четверте розчарування – деякі можновладці, які вирішили, що зараз дуже зручний момент вкрасти ще більше, ніж вони це робили раніше. Не допускаючи думки, що за це прийде розплата. Все це (плюс втрата величезної кількості товаришів і втома від довгої війни) зробило мене дуже нетерпимим до «г*вно-людей» і в певних моментах дуже агресивним. Іноді я докладаю надзусилля всередині себе, щоб не розбити комусь голову навпіл», – розповів хореограф.

Дмитро Дікусар зазначає, що його тримає в тонусі пам'ять про побратимів, які віддали свої життя в боротьбі за свободу України.

«Тримає в тонусі й примушує не опускати руки певна кількість добрих і порядних людей, котрі невтомно продовжують підтримувати військових, вірять у нашу перемогу (особливо на окупованих територіях) і моляться за наші життя! А також тримає пам'ять побратимів, які віддали свої життя в боротьбі за свободу та існування всієї української нації. І жага помсти нелюдам, що накоїли стільки біди й лиха на території моєї країни та за її межами», – каже військовий.

Нагадаємо, що раніше український танцюрист та хореограф Дмитро Дікусар, який з початку повномасштабного вторгнення вступив до ЗСУ, звернувся до українців у свій день народження.

24 жовтня, Дмитру виповнилося 38 років. Він захищає Батьківщину з самого початку повномасштабного вторгнення росіян. Боєць закликав співгромадян, які перебувають у тилу, не опускати очі, коли побачать військовослужбовця, а навпаки привітатися або посміхнутися, тим самим проявити повагу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: