Відвідувачів не пускають до музею, поки вони повністю не роздягнуться: що це за виставка

Ціна квитка на виставку 11 євро
фото з відкритих джерел

Гостям доведеться роздягнутися догола, а потім випити та поговорити про враження

У французькому музеї сучасного мистецтва в Ліоні пройде виставка, на якій гостям доведеться роздягнутися догола, щоб увійти, а потім випити та поговорити про враження. Про це пише The Daily Star.

Такий захід є частиною серії двох актів, присвячених присутності тіла в роботах з колекції MacLyon. Прагнучи відійти від ідеї французького філософа 17 століття Рене Декарта «Я думаю, значить, я існую», виставка натомість спрямована на те, щоб підкреслити ідею про те, що ми знаходимося на наших тілах і що немає «чистої» думки, відірваної від сприймаючого та переживаючого організму.

Виставка вітатиме своїх відвідувачів у вигляді 90-хвилинної сесії. Захід, на якому відвідувачі повинні бути в оголеному вигляді, спрямований на те, щоб відвідувачі могли спілкуватися один з одним та обмінюватися ідеями. Перший акт триватиме до 9 липня. Захід, на якому будуть представлені роботи 1960-х років, спрямований на те, щоб випробувати тіло в його фізичній реальності, із самим собою та із зовнішнім світом.

«Наша ідея полягає в тому, щоб поставити під сумнів проблему тіла в даному просторі, побачити, як тіла взаємодіють з іншими тілами», – сказав британській пресі офіційний представник MacLyon.

MacLyon проведе захід спільно з регіональним відділенням Французької федерації натуристів, ціна квитків – 11 євро. У свою чергу, культурні установи Парижа намагатимуться привернути до цієї події увагу приблизно 2,6 мільйона натуристів у країні.

Читайте також: Лікар розкрив легкий спосіб швидкого засипання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: