Блогер-мільйонник кіт Степан одружився та показав свідоцтво про шлюб

На фото Степан із чорною краваткою, а Стефанія із білою стрічкою замість ошийник
Фото: соцмережі

На перших спільних фото коти у весільних образах

Зірка соцмереж кіт Степан, якого знає навіть американська поп-діва Брітні Спірс, одружився зі своєю коханою Стефанією. Новиною про шлюб популярний блогер поділився з підписниками в Iнстаграм, опублікувавши знімки з церемонії та свідоцтво про шлюб.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Степан (@loveyoustepan)

«Зробив своїй коханій Стефанії пропозицію лапки та серця у комунальному підприємстві «Щасливе місто». До речі, будь-хто – і навіть я – може оформити шлюб за 24 години та повністю під «ключ» організувати весілля на будь-якій локації Харкова та Києва. Не стримуйте своїх емоцій, освідчуйтесь, кохайте один одного, життя одне! Стефаніє, люблю тебе!» – йдеться в повідомленні на сторінці блогера.

На перших спільних фото коти у весільних образах: Степан із чорною краваткою, а Стефанія із білою стрічкою замість ошийника.  На опублікованому свідоцтві про шлюб вказано, що шлюб зареєстрували 25 квітня 2023 року.

На кота Степана в Інстаграмі підписано 1,3 млн осіб, а на Стефанію – майже 80 тисяч. Про харківського кота у своїх соцмережах розповідали співачка Брітні Спірс та модель Хейлі Бібер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: