Вагітна снайперка Євгенія Емеральд, яка зникла зі соцмереж, опинилася в лікарні

Фото: Інстаграм Емеральд

Євгенія Емеральд пояснила, чому не давала про себе знати

Снайперка Євгенія Емеральд, яка невдовзі вдруге стане матір'ю, написала на своїй сторінці в Інстаграм, що нині перебуває в лікарні.

«Друзі ну що, сумували? Я – дуже! Зі святами вас мої рідні! Коротко про мою відсутність. За місяць я двічі перехворіла грипом і після останнього я трохи погано себе почувала… Тепер я перебуваю під повним наглядом. Чесно кажучи, я тут як у відпустці на курорті! Умови неймовірні, смачна їжа і піклування на вищому рівні!», – розповіла захисниця, додавши до посту фото, яке зроблене в одному з приватних пологових будинків столиці.

«Відверто, останній місяць видався дуже складним для мене (не передати словами, як важко було весь цей час бути овочем). Зразу хочу вибачитися за те, що не була на зв’язку, не відповідала і доводилося відміняти всі зустрічі. Навіть нормально нікого не змогла привітати з Різдвом. Сподіваюся ви не забули про мене за місяць відсутності. Як прийду в себе, хочу багато розповісти про вагітність, про круті дитячі речі (зараз таке все сучасне), про ваші шикарні подарунки, про свій синдром кубління», – додала Євгенія.

Раніше «Главком» писав, що вагітна захисниця зізналася, що їй доводиться в коментарях до своїх постів вислуховувати не лише приємні послання, а й звинувачення в піарі та погрози із прокльонами на свою адресу.

Євгенія вийшла заміж у жовтні цього року. Весілля організували просто на передовій зі своїми побратимами. Серед гостей на церемонії був політик Олег Ляшко. «Олег Ляшко – побратим мого чоловіка. Він служить там. Там були люди, яких тоді я не знала. Не знала, хто буде на весіллі. Це оточення мого чоловіка. Трішки грошей подарували. Ляшко зробив дуже добрий грошовий подарунок для майбутньої сім'ї», – поділилася Євгенія в інтерв'ю.

Читайте також: Зірка «Папика» зізналася, за чий рахунок живе у Німеччині

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: