Зірка «Кварталу 95» Руслан Ханумак відповів дружині, яка заявила про розлучення з ним

Ханумак та Шаманська мають спільного сина
фото з відкритих джерел

Актор стверджує, що вони з Аліною Шаманською вже давно не разом

Вчора блогерка-мільйонниця Аліна Шаманська заявила в соцмережі, що розлучається з зіркою студії «Квартал 95» Русланом Ханумаком. А сьогодні актор виклав відповідь дружині – теж в соцмережі.

Нагадаємо, Шаманська написала в Інстаграм: «Коли тебе публічно принижують та насміхаються під фото, де зображений твій чоловік, який треться геніталіями з іншою блогеркою в неї вдома на Різдво. І ти просиш заступитися... А тобі відповідають «мы выше этого». Ти набираєшся сміливості і нарешті зізнаєшся собі: «Значить, це не твій чоловік». Так, це не мій чоловік. Чи є дана ситуація причиною розлучення? Звісно ні. Це просто феєрична остання крапка».

«Дякую за підтримку. Жаліти мене не треба. Я обов’язково буду щасливою. На подробиці не чекайте. Я маю високий рівень відповідальності перед сином, я маю людські цінності та повагу до тієї родини, яка в мене була. До останнього не хотіла виносити ані крихти особистого сюди, але вибір зроблено за мене. Якщо мене немає кому захистити у публічній площині – я зроблю це сама», – додала Шаманська.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Ruslan Hanumak (@hanumak)

Тим часом сам Ханумак у своїй сторінці в Інстаграм заявив, що вони з Аліною вже давно не разом. «По-перше, я нікого не зраджував. Ні з ким не обіймався, ні з ким не цілувався. Я заїхав зі своїм другом до його подруги на пару годин... Це раз. Два: перед тим, як бажати мені смерті і всім моїм близьким, можна покопатися і розібратися, що ми з моєю колишньою дружиною розірвали стосунки близько року тому, ще до війни», – каже актор.

Ханумак також додав, що вони з Шаманською вирішили публічно не оголошувати про розлучення. Раніше «Главком» писав, що актор разом з дружиною та сином ще до початку повномасштабної війни виїхав на відпочинок до США. Там родина і залишилася на довгі місяці, за що артисту регулярно «прилітало» від шанувальників.  Пізніше він зізнався, що йому страшно повертатися в Україну через війну. Однак нещодавно Руслан Ханумак повернувся до Києва.

Читайте також: Кіркоров написав Зеленському листа в традиціях путінських методичок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: