В мережі з’явилося фото сина міністра Кулеби, який «стріляє краще за багатьох дорослих»

У Євгенії Кулеби від шлюбу з міністром Дмитром Кулебою є двоє дітей – син Єгор та дочка Любов
фото з відкритих джерел

 

Мама юнака Євгенія Кулеба розповіла про нього в соцмережі

Депутат Київської міської ради Євгенія Кулеба розмістила на своїй сторінці в соцмережі фото старшого сина Єгора, якого народила в шлюбі з міністром закордонних справ Дмитром Кулебою. Громадська діячка похизувалася, що хлопець стріляє «краще за багатьох дорослих, які тренуються з ним».

«Коли почалася велика війна, мій 15-річний син Єгор сказав, що хоче вчитися захищати Україну та мене з Любою. Вже стріляє краще за багатьох дорослих, які тренуються разом з ним. Пишаюся безмежно», – підписала фото Євгенія Кулеба.

У Євгенії Кулеби від шлюбу з міністром Дмитром Кулебою є двоє дітей – син Єгор та дочка Любов. Весною 2022 року Кулеба в соцмережі повідомив, що їхні шляхи із дружиною Євгенією розійшлися, але діти залишилися «їхнім спільним пріоритетом».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Dmytro Kuleba (@dmytro_kuleba)

В квітні Кулеба привітав сина з днем народження, якому під час війни виповнилося 16: « Сьогодні день народження у Єгора. Йому тепер 16 років. Хочу, щоб ви знали, що у мене є син, якого я люблю, яким пишаюся, і який крутий. За два дні до війни я був у відрядженні і запитав його, що йому привезти з США. Він попросив лише одну річ – мир. Я обіцяю тобі, що зроблю для тебе та інших українських дітей все, щоб ми перемогли у цій війні і настав мир. А ти будь щасливий і стрибай в житті ще вище».

Раніше «Главком» писав, що міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба на своїй сторінці в Інстаграм показав, як проводить вихідний у гостях у мами. А також у компанії трьох друзів – Густава, Бенджі та Маріка. Це домашні тварини чиновника.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: