Пташка з «Азовсталі» розповіла, що в неї трапилося горе

Парамедикиня Катерина Поліщук з позивним «Пташка» стала відомою навесні цього року
фото з відкритих джерел

 

Парамедикиня попередила, що кілька днів не з'являтиметься в блозі

Українська захисниця, парамедикиня Катерина Поліщук із позивним Пташка зізналася, що  в її родині сталося горе. Про це захисниця «Азовсталі» розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

Парамедикиня попередила, що кілька днів не з'являтиметься в блозі, та попросила їй не писати. Деталі трагедії Катерина Поліщук не озвучила, проте пообіцяла звернутися, якщо їй потрібна буде допомога.

«На кілька днів я покидаю ефір. Прошу вибачити всіх, хто слідкує за мною та любить мій контент. Допомога не потрібна, хіба з логістикою, але я напишу, якщо що. В мене сталось горе, і мені потрібно побути з рідними і підтримати їх», – йдеться в повідомленні.

Раніше «Главком» писав, що парамедик Катерина Поліщук відома під позивним Пташка, вразила українців своїм зверненням до ворога. Героїня назвала окупантів «нікчемним вишкребком, котрий тонутиме в темряві свого невігластва». Відповідний допис з'явився в Інстаграм Пташки.

Нагадаємо, парамедикиня Катерина Поліщук з позивним Пташка стала відомою навесні цього року, коли у соцмережах з'явилося відео з її участю, зняте у підвалах «Азовсталі». Разом з іншими захисниками Маріуполя у травні вона опинилася в полоні в окупантів. Дівчина була звільнена з полону 21 вересня.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: