У мережі обговорюють найсуворіше фото майбутньої королеви Кейт Міддлтон

фото з відкритих джерел

Звання полковника принцеса здобула нещодавно

Принц і принцеса Уельські нещодавно відвідали парад на честь Дня Святого Патрика. Примітно, що це перша поява Кетрін у званні полковника ірландської гвардії, який перейшов до неї від чоловіка. На думку експерта з мови тіла Джуді Джеймс, пластика принцеси була дуже цікавою – майбутня королева виглядала дуже сильною.

Кейт відвідує кожен парад на честь Дня Святого Патрика з 2012 року, відколи вона стала дружиною принца Вільяма. Герцогиня майже завжди одягалася з цієї нагоди в зелене, віддаючи шану Ірландії. Однак цього року принцеса з'явилася в бірюзовому пальті Catherine Walker з легким натяком на стиль мілітарі в крої. Чому саме такий колір вбрання? Пальто ідеально поєднувалося з пір'ям, яке прикрасило шапки військовослужбовців. Більше того, гудзики на одязі Кейт були розташовані, як на уніформі гвардійців. Проте елегантне вбрання дружини принца Вільяма контрастувало з тим, як вона трималася.

Експерт з мови тіла заявила: «Тут є деякі цікаві сигнали силової гри, коли Вільям репрезентує свою дружину, описуючи її як «полковника Кетрін». Цікаво побачити драматичні зміни, коли Кейт набуває більш серйозного вигляду. Вона стоїть по стійці струнко, спрямовуючи на Вільяма жорсткий погляд». Джеймс продовжила описувати Кейт на параді: «Її мова тіла тут бездоганна, вона військова, а не принцеса. Вільям відповідає на її погляд посмішкою, яка свідчить про гордість і, можливо, про почуття поваги до жінки, яка бере на себе його роль».

Звання полковника принцеса здобула нещодавно. Вона вже відвідувала вчення солдатів ірландської гвардії і навіть допомагала пораненому солдатові. Але офіційно свою роль Вільям передав дружині саме під час параду.

Читайте також: Як Кейт Міддлтон виглядатиме в старості: фото її матері, яке вразило шанувальників

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: