Як Кейт Міддлтон виглядатиме в старості: фото її матері, яке вразило шанувальників

фото з відкритих джерел

Керол Міддлтон володіє бізнесом з виробництва аксесуарів

Джеймс Міддлтон, молодший брат дружини майбутнього короля Британії Кейт Міддлтон, поділився в соцмережі фотографією їхньої мами, що раніше не публікувалася. Молодший брат принцеси розмістив у соцмережі знімок, на якому він обіймає Керол Міддлтон, підписавши його: «Ти змушуєш мій світ обертатися».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от James Middleton (@jmidy)

Королівські шанувальникам відзначили, як добре Джеймс та Керол виглядають на фотографії. Багато хто також дійшов висновку, що знімок дає уявлення про те, що в старості виглядатиме Кейт. Принцеса Уельська схожа на свою матір як зовні, у тому числі своїм стилем, так і за характером.

Керол Міддлтон володіє бізнесом з виробництва аксесуарів. Вона започаткувала компанію, коли Кейт була ще маленькою. Саме п'ятий день народження Кейт навів її до думки відкрити компанію. Під час пошуку аксесуарів для святкування дня народження не побачила нічого, що підходить у магазинах. «Все, що я змогла знайти, це базові клоунські тарілки, –  сказала вона. – Я зрозуміла, що на ринку не вистачає товарів для вечірок, які були б не надто дорогими та добре виглядали, тому вирішила розробити свій дизайн. Я віднесла кілька прототипів до різних магазинів на Хай-стріт, і мені відмовили». Тоді Керол розпочала свій бізнес вдома, у Беркширі, просуваючи продукцію. Компанія виявилася успішною, і через три десятиліття Керол все ще випускає товари для свят.

Всі троє дітей Керол – Кейт, Піппа та Джеймс – встигли попрацювати для її компанії. «Мої діти продовжують мене надихати, і в міру того, як вони росли, наш бренд розвивався, – пояснила Керол. – Кажуть, якщо ти робиш роботу, яка тобі подобається, ти не працюєш ні дня у своєму житті, і я справді так відчуваю».

Читайте також: Пономарьов та Мозгова привітали доньку Женю з 25-річчям та виклали архівні фото

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: