З'явилися перші кадри акторів, які зіграють принца Вільяма та його дружину в «Короні»

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Шостий сезон рейтингового проекту стане останнім

Цього року на Netflix вийде черговий, шостий сезон серіалу «Корона». Продовження гучної історії розповість про стосунки між принцом Вільямом та Кейт Міддлтон. Роман принца та принцеси Уельських зародився 2001-го в коледжі Сент-Ендрюс. Там і відбулися зйомки нової «Корони». Шостий сезон рейтингового проекту стане останнім.

У розпорядженні видання Variety опинилися кадри акторів, які зіграють юних принца Вільяма та Кейт Міддлтон у серіалі. Подібність очевидна, зазначили шанувальники рейтингового проекту. Відомо, що ролі принца та принцеси Уельських дісталися Еду Маквею та Мег Белламі. Вони відомі не лише зйомками у великих кінопроектах, а й театральними роботами.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Crown — Brasil. (@thecrownfas)

Нагадаємо, що перший сезон «Корони» вийшов на Netflix восени 2016 року. Серіал присвячений царюванню королеви Великобританії Єлизавети II та її сім'ї. 2021-го «Корона» отримала премію «Еммі» у номінації «Кращий драматичний серіал».

За деякою інформацією, Єлизаветі II серіал «Корона» сподобався. Вона була задоволена тим, як її образ втілений на екрані, відзначали інсайдери.

Читайте також: Принц-жебрак. Стало відомо, який спадок отримав улюблений син королеви Єлизавети

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: