Грубо порушила протокол. Кейт Міддлтон прилетіло за неповагу до короля

Експерти з палацового етикету пояснили помилку принцеси Уельської
фото з відкритих джерел

Принцесу зацькували за те, що вона не зробила реверанс свекру та свекрусі

Члени британської королівської родини відвідали службу на честь Дня Співдружності у Вестмінстерському абатстві. Кейт Міддлтон відступила від правил, не вшанувавши монарха та його дружину.

Син покійної Єлизавети II очолив щорічну церемонію у Вестмінстерському абатстві, де у травні його офіційно коронують. Чарльз III прибув на службу в компанії дружини. Перш ніж зайняти свої місця у залі, подружжя трохи поспілкувалося з іншими членами сім'ї. Чарльз і Камілла поговорили з принцесою Анною та її чоловіком, новими герцогом та герцогинею Единбурзькими, а також з принцом та принцесою Уельськими.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от The Prince & Princess of Wales Updates (@2iikate)

Кейт Міддлтон обрала для заходу темно-синій костюм Erdem, капелюшок Philip Treacy, туфлі-човники Gianvitto Rossi та клатч від Emmy London. Її образ доповнили розкішні прикраси – сережки з сапфірами, що колись належали принцесі Діані, та брошка з діамантами з колекції Єлизавети II.

Через сильні пориви вітру цього дня королівським особам доводилося притримувати свої вишукані капелюшки. Кейт Міддлтон граціозно впоралася з цим завданням, однак дружині принца Вільяма таки не вдалося уникнути критики. Багато королівських спостерігачів збентежено через те, що Кейт, згідно з традицією, не зробила реверанс свекру. «Чому Кейт не зробила реверанс королю? Це ж порушення правил!», «Кейт отримала право не схилятися перед королем та Каміллою?», «Дивно спостерігати, як розумниця Кейт плює на протокол», – написали у коментарях.

Королівський протокол справді диктує, що принцеса Уельська, поряд з іншими представницями монархії, має зробити реверанс королю Чарльзу III та королеві-консорту Каміллі, оскільки вони є найстаршими членами сім'ї. У свою чергу, члени королівської родини чоловічої статі шанобливо голови схиляють перед монархом та його дружиною.

Експерти з палацового етикету пояснили помилку принцеси Уельської. Вона повинна виконувати цю дію лише вперше кожного дня, коли бачить монарха та його дружину. Таким чином, незважаючи на те, що дві пари прибули в абатство на різних автомобілях, стало зрозуміло, що Чарльз та Камілла зустрічалися з Вільямом та Кейт перед початком офіційного заходу.

Читайте також: Поплавський публічно образив студентку: Подивися на себе, які ще тобі вареники (відео)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: