У Франції обговорюють скандал із міністром, яка знялася для Playboy

Вчора випуск журналу з Шьяппа з'явився у продажу
фото з відкритих джерел

Марлен Шьяппа – також письменниця, яка вже випустила кілька еротичних творів

Держсекретарка прем'єр-міністра з питань соціальної економіки та суспільного життя Франції Марлен Шьяппа, опинилася в центрі скандалу після того, як знялася для журналу Playboy. Вчинок молодшого міністра бурхливо обговорюють в уряді Франції, ЗМІ та інтернеті. Стаття про скандал вийшла у виданні The New York Times.

Багато хто поставив під сумнів доречність виходу такого журналу в той час, коли в країні тривають хвилі протестів проти нового закону про підвищення пенсійного віку. Прем'єр-міністр країни Елізабет Борн зробила особисту догану Марлен Шьяппа. «Це було недоречно, особливо у такий час», – цитує її The New York Times.

Вчора випуск журналу з Шьяппа з'явився у продажу і викликав нову хвилю обговорень. Для обкладинки Марлен Шьяппа позувала на тлі французького прапора: на фото вона зображена у білій сукні, її права рука притиснута до серця. «Відстоювати право жінок розпоряджатися своїм тілом важливо завжди і скрізь. У Франції жінки вільні. Не треба звертати увагу на ретроградів та лицемірів», – написала Марлен у соцмережі.

«Сексуальна свобода жінок – це дуже важлива річ. Жінки повинні мати можливість робити те, що вони хочуть. Якщо вони хочуть одягатися як черниці і ніколи не зустрічатися з чоловіками – це їх вибір, і ми повинні їх підтримати. Якщо вони захочуть позувати оголеними в журналі – те. Навіть незважаючи на те, що сама я вирішила залишитися одягненою», – заявила чиновниця в інтерв’ю.

Марлен Шьяппа раніше обіймала посаду міністра з питань гендерної рівності. У липні минулого року її було призначено молодшим міністром, який відповідає за соціальну економіку та волонтерське життя у Франції. Шьяппа, яка також є письменницею, опублікувала десять книг з моменту приходу до уряду у 2017 році. Вона випустила кілька еротичних творів (у тому числі під назвою «Випробуйте жіночий оргазм») під псевдонімом Марі Мінеллі.

Читайте також: Вайкуле порадила росіянам спокутувати провину перед українцями: Стати на коліна і вибачитися

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: