Олег Скрипка розповів, де навчаються та ким планують стати його сини

Музикант із молодшим сином ще не вирішили, де той буде навчатися – в Україні чи за кордоном
фото з відкритих джерел

Старший син Скрипки навчається на історичному факультеті, а молодший хоче стати музикантом

Лідер гурту «ВВ» Олег Скрипка зізнався, ким хочуть стати його сини. В ефірі «Люкс ФМ» він розповів, що один з них планує стати істориком, а другий – музикантом.

За словами Скрипки, його старший 18-річний син Роман вже вступив до університету та навчається на історичному факультеті. «Старший син він навчається історії. Він історик. Молодший син закінчує школу в цьому році і він хоче бути музикантом. Як він зробить свою кар'єру ми побачимо, але він пише свої музичні альбоми», – розповів він.

Сини Олега Скрипки Роман та Устим
Сини Олега Скрипки Роман та Устим
фото: o.skrypka/instagram.com

Молодший 16-річний Устим, який наразі закінчує школу, вирішив піти стопами батька та мріє про кар'єру музиканта. На питання про те, чи планує його молодший син вступати за кордоном чи залишатися навчатися в Україні, Олег Скрипка відповів, що з цим вони ще не визначилися. «Де буде можливість навчатися, там побачимо», – додав співак.

Нагадаємо, раніше Олег Скрипка зробив скандальну заяву, порівнявши французьких жінок з українськими та сказав, що феміністки не мають поваги до чоловіка. Артист наголосив, що батьки повинні виховувати дівчат господинями та вчити їх поважати чоловіків.

Пізніше Скрипка заявив, що фемінізм та ЛГБТ впливають на рівень популяції. Він додав, що не проти представників та представниць цих спільнот, але сам виступає «за здорове суспільство».

Пізніше Скрипка через свої заяви про жінок, фемінізм та ЛГБТ потрапив під хвилю критики. Він назвав це «інформаційними атаками» та попросив про підтримку. Музикант опублікував відео, у якому звернувся до шанувальників та попросив у них допомоги. Співак поскаржився на ворожий «інформаційний фронт».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: