Гвердцителі потрапила до лікарні через смерть мами – колишньої одеситки

Тамара Михайлівна дуже болісно сприйняла смерть мами
фото з відкритих джерел

Тамара Гвердцителі розповідала, що мама непросто переживала обстріли росіянами Одеси

Грузинська співачка Тамара Гвердцителі втратила найріднішу людину – не стало її мами, педагога Інни Кофман. Жінка померла у віці 83 років. Артистка поховала маму і тепер сама потребує допомоги лікарів.

Виконавиця не може змиритися із втратою рідної людини. Тому за Тамарою Гвердцителі постійно наглядають лікарі.

«Тамару Михайлівну вже двічі забирали до лікарні. Стан у неї надзвичайно поганий і з погляду емоційного стану, і з погляду фізичних сил. Тамара Михайлівна дуже болісно сприйняла смерть мами. Вона жила для мами. Вона провела з нею все життя. Те, що сталося, вибило її з колії повністю. Знаючи її, те, що з нею зараз відбувається, має пройти ще дуже багато часу, щоб вона знайшла в собі сили та змогла вийти на сцену. Я дуже сподіваюся, що це станеться. Але не скоро – це абсолютно точно», – заявив пресі продюсер Сергій Пудовкін.

Інни Кофман – внучка рабина Одеської хоральної синагоги. На початку війни вона опинилася в евакуації у Тбілісі. Там вона закінчила філологічний факультет Тбіліського педінституту ім. А. С. Пушкіна і стала вчителькою.

У травні «Главком» писав, що співачка скасувала концерти в Росії. Заходи були розплановані до осені. Про подробиці свого рішення зірка розповіла в інтерв'ю одному з телеканалів. Тамара пояснила, що всі її предки родом з Одеси, в тому числі і мама, яка постійно плаче через обстріли міста. «Вона часто плаче. Всі мої предки з Одеси родом. Для моєї мами там всі вулиці рідні. Дуже мені важко про це говорити», – сказала Гвердцителі.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: