Снайперка Емеральд вдруге стала матір'ю та приголомшила заявою

фото з відкритих джерел

Військовослужбовиця заговорила про ще одну дитину

Cнайперка полку спеціального призначення НПУ «Сафарі» Євгенія Емеральд вдруге стала матір'ю. Снайперка народила дівчинку. Під час пологів її підтримував чоловік – військовослужбовець Євген Стіпанюк. Емеральд заявила в соцмережі, що їй так сподобалося в пологовому, що вона хоче повернутися за ще однією дитиною.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Євгенія Емеральд (@emerald.evgeniya)

«Ми з Євгеном Стіпанюком стали батьками. Дякую, що ти був зі мною і витримав все моє морозиво. Дякую за найкращий результат нашого кохання. Це неймовірні пологи! Мені дуже сподобалося, хочу ще», – розповіла Емеральд на своїй сторінці в Інстаграм.

Снайперка додала, що ім’я дитини поки що секрет, також обличчя дівчинки закрила смайликом. На ще одному фото щасливий тато тримає ніжки новонародженої доньки. «Дякую, кохана, за доньку. Я мріяв про неї все життя», – написав він.

Раніше «Главком» писав, що ім’я для доньки мама вже обрала ще під час вагітності: «Я не скажу, яке я обрала ім'я, але воно дуже-дуже символічне. Я навіть чоловікові не кажу ім’я, тільки моя старша донька знає. Він трохи ображається, але чекає. Обіцяю, воно буде незвичним».

Читайте також: Дружина міністра оборони розповіла про найстрашніші дні війни та вечірні розмови з чоловіком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: