Вагітна снайперка Євгенія Емеральд обрала для дочки бойове ім’я: Навіть чоловік не знає

Скріншот відео
Фото: прес-служба канаду Дом

Зараз Євгенія Емеральд на восьмому місяці вагітності

Cнайперка полку спеціального призначення НПУ «Сафарі» та єдина жінка у чоловічому колективі Євгенія Емеральд розповіла про досвід материнства з першою донькою та очікування від другої, зізналася, яке ім’я обрала для дитини і чи збирається повернутися на фронт після пологів.

Зараз Євгенія Емеральд на восьмому місяці вагітності. Вона зізнається, що почуває себе чудово, але смаки дуже змінилися. «Я за правильне харчування завжди була. Намагалася корисну їжу їсти навіть на фронті, звісно, коли це вдавалося. А з  вагітністю я просто почала їсти бургери, картоплю, солодке. Чоловік сміявся, бо мій лікар сказав, що краще мені ні в чому не відмовляти, – розповідає Євгенія Емеральд в програмі «Тихий вечір з Оленою Кравець», – але потім, після сьомого місяця, я вирішила, що треба закінчувати набирати вагу. Я почалася правильно харчуватися і схудла на шість кілограмів».

Телеведуча не втрималася і поставила питання, відповідь на яку вагітні тримають у таємниці якнайдовше: на кого ж чекає снайперка. «Буде Бандерівка, мініспайперка», – посміхаючись відповіла Євгенія Емеральд.

Ім’я для доньки мама вже обрала, проте відкриє його після пологів: «Я не скажу, яке я обрала ім'я, але воно дуже-дуже символічне. Я навіть чоловікові не кажу ім’я, тільки моя старша донька знає. Він трохи ображається, але чекає. Обіцяю, воно буде незвичним».

За характером дівчинка, на яку чекає снайперка, більше схожа на хлопця: «Я вже відчуваю, що мої дві дочки будуть максимально різними. Перша донька, в неї ім’я як у принцеси Жасмин, і вона дійсно як принцеса. Друга донька – в неї буде войовниче ім’я. Вже в животі відчувається, що буде така, як я, – не дуже спокійна».

Про повернення на фронт снайперка наразі не думає і сподівається, що після того, як народить дитину, війна закінчиться.  «Але, звісно, трошечки хочеться, але мій наставник-снайпер сказав, щоб я сиділа з дитиною вдома три роки», – зізнається Євгенія Емеральд.

Читайте також: Шароварне л#йно. Відома співачка розгромила кліп гурту, в якому горілка ллється рікою

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: