Опра Вінфрі відмовилася хрестити принцесу Лілібет: дивна причина

Опра Вінфрі – хороша подруга Меган
фото з відкритих джерел

Телезірку називали головною претенденткою на почесну роль, але вона відмовилася із досить химерним аргументом

Нещодавно в Каліфорнії відбулася приватна церемонія хрестин принцеси Лілібет, дочки герцогів Сассекських – принца Гаррі та Меган Маркл. Ім'я хрещеної матері дівчинки поки що тримають у секреті, проте достеменно відомо, що це не Опра Вінфрі, яку називали однією з головних претенденток на цю роль.

Опра Вінфрі – хороша подруга Меган, яка була запрошена на їхнє весілля з Гаррі, а зараз живе по сусідству з герцогами в Монтесіто. Вона була б ідеальним вибором на роль хрещеної матері Лілібет, проте телеведуча сама відмовилася від цієї честі.

«Мені не треба бути хрещеною матір'ю, я хрещена мати за умовчанням. Я сусідка, подруга і таке інше, але вам, напевно, потрібен хтось молодший, щоб стати хрещеною матір'ю», – заявила Уїнфрі Сассексам у документальному серіалі Netflix «Гаррі і Меган».

Звичайно, багато королівських експертів і шанувальників визнали це лише тактовною відмовкою. На їхню думку, у Опри є деякі особисті мотиви. Можливо, вона не хоче бути частиною постійних скандалів навколо герцогів.

Крім Опри, на роль хрещеної матері Лілібет розглядалися Серена Вільямс, Амаль Клуні, Еллен Дженерес та давня подруга Меган Джесіка Малруні. Однак жодної інформації про те, хто конкретно удостоївся цієї честі, поки що немає. Натомість відоме ім'я хрещеного батька малечі. Ним став мільярдер Тайлер Перрі, у будинку якого Сассекси зупинялися на кілька місяців одразу після переїзду до США. Бізнесмен був помічений тим, хто прибуває в Монтесіто незадовго до хрестин. Новина про те, що саме Перрі став хрещеним батьком Лілібет, не здивувала королівських шанувальників, адже у заключному епізоді «Гаррі та Меган» він сам підтвердив, що пара просила його про це ще 2021 року. За словами Тайлера, герцоги зателефонували йому і сказали: «Ми хотіли б, щоб ти став хрещеним батьком Лілі». «Мені довелося витратити хвилину, аби зрозуміти, про що вони просять. І я подумав: «Для мене буде велика честь», – розповів Перрі в серіалі.

Читайте також: На могилу легендарного Да Вінчі прийшла Ада Роговцева

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: