Принц Гаррі виступив з гучним звинуваченням проти королівської родини

фото з відкритих джерел

Молодший син британського монарха стверджує, що сім’я знала, що його прослуховує преса

Принц Гаррі заявив, що родина знала, що його особистий телефон прослуховують співробітники медіахолдингу News Group Newspapers, до якого входять таблоїди Sun і Mirror, і приховували від нього це. Родичі робили це нібито через побоювання, що він подасть позов до суду, повідомляє Sky News.

«Інститут монархії протягом довгого часу приховував від мене інформацію про прослуховування телефону NGN, і це стало зрозуміло лише останніми роками, коли я подав свій власний позов, вдавшись до юридичних консультацій»,  – цитує свідчення Гаррі телеканал.

Нагадаємо, кілька днів тому Гаррі прибув до Лондона для участі в суді у справі проти британського видавництва Associated Newspapers, на яке він також подав до суду за втручання в особисте життя.

На засіданні суду принц зазначив, що раніше він був змушений приймати стосовно преси негласний принцип королівської сім'ї «ніколи не скаржся, ніколи не пояснюй», але тепер має намір діяти рішуче та відстоювати свої права. Він також додав, що дізнався багато інформації про схожі позови проти ЗМІ, які подали пов'язані з королівською сім'єю люди після переїзду до США.

Читайте також: Таємний сигнал. Княгиня Монако публічно натякнула, що хоче розлучитися з чоловіком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: