Дружина телеведучого Анатолича пояснила, чому повертається до України із Франції

Анатолич з родиною
фото з відкритих джерел

Юлія Бойко вже взяла квитки на літак з Парижу

На початку вторгнення телеведучий Анатолій Анатолич вивіз родину до Франції, де мешкали їх знайомі. Дружина шоумена та троє дітей жили там. а він сам приїзжав до родини якомога частіше з України. Відома піарниця Юлія Бойко на своїй сторінці в Інстаграм квиток на літак: родина повертається додому.

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ЮЛА | топ-піарниця (@yulattt)

«2 березня 2023 року. Дорога додому. Ми втекли від війни, а тепер їдемо до перемоги. Ми виїжджали заради дітей, а тепер заради них повертаємося, – написала вона в соцмережі. – Дім – найкраще слово на землі».

«Не знаю, що буде, але ми ухвалили це рішення і повертаємося додому. Хоча нам тут комфортно, нормально, гріх скаржитися, діти у школі. Але ми дуже хочемо додому. Я вірю Буданову, який сказав, що цього року все скінчиться. Тому поїдемо, зустрічатимемо перемогу. Але, якщо чесно, трохи страшно за дітей», – пояснила Юлія.

Дружина телеведучого додає, що наважується на цей крок заради них: «Ми промовляли з дітьми моменти, ми підготовлені, ми розуміємо, як поводитися в ситуаціях, які можуть бути в Україні. Діти згодні, вони дуже хочуть додому. Ми тут дуже затрималися. Планували місяць-два-три, але на сьогодні я не хочу забувати свій будинок, забувати, де лежать мої речі. Ніл зовсім не знає свого будинку, і мене це дуже пригнічує. Потім побачимо. Але я дуже сподіваюся, що ми будемо підготовлені до того, що запланували».

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от ЮЛА | топ-піарниця (@yulattt)

Крім того, Юла зізналася, що у старшої доньки вже почався перехідний вік: «У Аліси вже перехідний вік, вона дуже емоційна, як сірник спалахує, потім вибачається. Все наклалося, і війна і нові школи, тому вона працює з психологом щотижня, і т.д. і навіть ми вже з чоловіком працювали з психологом щодо відносин з Алісою. Спостерігатимемо».

Читайте також: Диванна тактика. Особливий секрет виховання дітей від Кейт Міддлтон

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: