Шварценеггер вперше розповів, як пережив скандальне розлучення через зраду і позашлюбного сина

Скріншот відео
фото з відкритих джерел

Син актора від хатньої робітниці народився всього через кілька днів після того, як народила дружина актора

У мережі з'явився трейлер документального серіалу про Арнольда Шварценеггера. У відео 75-річний актор і колишній губернатор Каліфорнії згадує про розлучення з дружиною Марією Шрайвер. Серіал під назвою «Арнольд», який розповість про життя зірки «Термінатора», складатиметься із трьох епізодів і вийде на Netflix 7 червня.

У трейлері Шварценеггер згадує про скандальне розлучення з дружиною у 2011 році. 25-річний шлюб Шварценеггера з Марією Шрайвер розпався, коли з'ясувалося, що в актора є позашлюбний син Джозеф Баена від хатньої робітниці Мілдред Баени. Зараз Джозефу 25 років і актор підтримує з ним стосунки.

За словами Шварценеггера, ця історія погано позначилася на його репутації та відносинах із близькими. «Люди пам'ятатимуть мої досягнення, але вони також пам'ятатимуть і ці провали», – сказав він. «Це був дуже важкий удар по моєму шлюбу, по моїх відносинах з дітьми, – зізнався актор. – Я завдав багато болю своїй сім'ї. Мені доведеться жити з цим все життя, що залишилося».

Марія Шрайвер, яка є племінницею 35-го президента США Джона Ф. Кеннеді, і Шварценеггер одружилися в 1986 році, майже через дев'ять років після їхньої першої зустрічі. У 2011 році вони розлучилися, але офіційно розлучення було завершено лише у 2021 році. Позашлюбний син актора від хатньої робітниці Джозеф Баена народився 2 жовтня 1997 року, всього через кілька днів після того, як Марія Шрайвер народила їх зі Шварценеггером четвертої дитини, сина Крістофера.

Читайте також: Залишилося два роки. Дольф Лунгрен розповів про восьмирічну боротьбу з раком

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: