Пішла до монастиря. Ексдружина Шварценеггера вперше розповіла, як пережила розлучення

У колишнього подружжя четверо дітей
фото з відкритих джерел

Розлучення Шрайвер та Шварценеггера тривало більше 10 років

Колишня дружина Арнольда Шварценеггера, журналістка та публіцистка Марія Шрайвер розповіла, як переживала складний період життя під час розлучення зі знаменитим актором. У підкасті Making Space екс-дружина зізналася, що навіть зверталася за порадою до монастиря. Про це пише Today.

За словами Марії, тоді слова черниці змусили її буквально плакати. «Настоятелька сказала: «Я пішла до монастиря, усамітненого монастиря, щоб побути в тиші і шукати поради. І преподобна мати там... Вона сказала: «Ти не можеш залишитися тут, але ти можеш вийти і стати Марією!». До цього моменту я ніколи не давала собі дозволу відчувати, бути вразливою, слабкою, опуститися на коліна. Коли я виходила з монастиря, я сказала собі: «Добре, Господи, підемо», – поділилася Шрайвер розмовою з монахинею

Шрайвер і Шварценеггер одружилися у 1986 році і розійшлися 2011 року. Однак розлучення було офіційно завершено у 2021 році через тривалий судовий процес щодо врегулювання суперечок. У колишнього подружжя четверо дітей. Про розлучення Шварценеггера і Шрайвер пішли розмови після зради актора з хатньою робітницею, яка народила від нього сина.

Читайте також: Єдина дочка співака Емінема виходить заміж

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: