Залишилося два роки. Дольф Лунгрен розповів про восьмирічну боротьбу з раком

фото з відкритих джерел

Актору повідомили, що він програє боротьбу з раком

У новому інтерв'ю 65-річний голлівудський актор Дольф Лунгрен несподівано зізнався, що ще 2015 року у нього діагностували рак нирки.

За словами кінозірки, лікарі видалили йому пухлину, потім перевірявся кожні півроку, і п'ять років поспіль все було нормально. Однак у 2020 році рак повернувся, і цього разу було виявлено шість пухлин у нирках та печінці артиста. Нарости були занадто великими, щоб їх можна було видалити хірургічним шляхом, тому Дольф пройшов курс хіміотерапії, яка викликала у нього тяжкі побічні ефекти.

«У нього боліла ротова порожнина, захворіли руки та ноги, і він не міг їсти нічого теплого чи холодного, нічого гострого, – розповіла наречена актора Емма Крокдал у передачі In Depth. – Це була справжня боротьба з їжею, тому він продовжував втрачати вагу».

Зрештою Лунгрену повідомили, що він програє боротьбу з раком: залишилося не більше двох років. «Лікарі почали говорити щось на кшталт: «Тобі слід зробити перерву у роботі та проводити більше часу зі своєю сім'єю», – згадує сам артист. – Тому я запитав лікаря: «Як ви думаєте, скільки мені залишилося?» І він сказав: «Від двох до трьох років». Але на його голос я зрозумів, що менше». Однак актор не здається і, крім традиційної медицини, погоджується на експериментальне лікування.

Читайте також: Марія Яремчук запалила на Євробаченні з піснею свого тата після п’ятирічного мовчання

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: