Принцеса Таїланду три тижні знаходиться в комі

фото з відкритих джерел

Принцеса Баджракітіябха – старша дочка короля Махі Ваджиралонгкорна

Старша дочка короля Таїланду Маха Вачіралонгкорна (Рами X) в середині грудня була госпіталізована через проблеми із серцем. З того часу 44-річна принцеса Баджракітіябха не приходила до тями. Про це повідомляє Reuters.

44-річна принцеса Баджракітіябха знепритомніла, коли дресирувала своїх собак на північному сході Таїланду. Жжінку доставили до місцевої лікарні, потім переправили до іншого медичного закладу. Однак стан принцеси неполіпшується.

Принцеса Баджракітіябха, яка отримала титул принцеси Раджасаріні Сірібаджра, старша дочка короля Махі Ваджиралонгкорна. Маха Вачіралонгкорн був одружений чотири рази. У 1977 році майбутній король уклав шлюб зі своєю двоюрідною сестрою, принцесою Мом Луанг Соамсавалі Китиякара. Через три роки вони розлучилися, але офіційно розлучення було оформлено лише 1993 року. На той час принц жив із коханкою – актрисою Ювадхідою Полпрасет. 1994 року вони зареєстрували шлюб, а через два роки актриса втекла до Великобританії.

Принц пояснив розрив тим, що дружина зраджувала його з 60-річним маршалом авіації Таїланду Анандом Ротсамханом. Він призначив новим маршалом авіації свого карликового пуделя Фу Фу і знайшов третю дружину – простолюдинку Срірасмі Акхарапхонгпрічу. У травні 2014 року в пресу просочилися фотографії, на яких Срірасмі, одягнена лише у стрінги, годує Фу Фу святковим тортом. Через кілька місяців вона втратила титул через обвинувачення в корупції, а пудель помер.

Четвертий та останній шлюб було укладено у травні 2019 року. 66-річний король одружився з генералом Сутхідом Вачіралонгкорном, яка очолювала його особисту охорону.

Читайте також: Кіркоров написав Зеленському листа в традиціях путінських методичок

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: