Принц Гаррі судиться з відомими таблоїдами через нахабних папараці

Принц Гаррі звернувся до суду
фото з відкритих джерел

Син короля Чарльза переконаний, що преса незаконно збирала інформацію про нього

У вівторок, 6 червня, принц Гаррі виступив у Лондонському верховному суді на слуханнях його позову проти британських таблоїдів з видавництва Mirror Group Newspapers.

Під час дачі свідчень він заявив, що будучи юнаком майстерно підігрував заголовкам у пресі, інформує BBC.

Син короля Чарльза переконаний, що журналісти, які полюбляють «жовтизну», незаконно збирали інформацію про нього, зокрема зламали його голосову пошту. Бідолашний принц «нікому не може довіряти». Видавництво Mirror Group Newspapers вперто не хоче розуміти звинувачень принца Гаррі.

Варто зауважити, що вперше з королівської родини у суді виступав король Едуард VII у 1891 році. Очевидно, що принц Гаррі продовжив цю традицію.

У заяві принц Гаррі звинуватив таблоїди в тому, що вони визначають для членів королівської сім'ї ролі, створюючи «альтернативну та спотворену версію».

«Тоді вони починають підштовхувати вас до того, щоб грати ту роль або ролі, які їм найкраще підходять і які продають якомога більше газет, особливо якщо ви є «запасним» для «спадкоємця», – сказав він.

Гаррі висловив цікаву думку, адже публічним людям доводиться непросто: розгін у пресі від «принца-плейбоя» до «невдахи» або «неповнолітнього алкоголіка» швидкий.

Принц Гаррі розкритикував таблоїди, а також висунув конкретні претензії проти видавця Daily Mirror, Sunday Mirror і The People.

Принц Гаррі судиться з відомими таблоїдами через нахабних папараці фото 1

Чоловік звернувся до колишнього редактора Daily Mirror Пірса Моргана «і його групи журналістів, які втручаються в приватні та конфіденційні повідомлення моєї матері». Гаррі від цього «нудить».

У заяві він також зазначив, що преса незаконно отримувала інформацію про польоти колишньої дівчини Челсі Деві до Великобританії.

Нагадуємо, що позов проти британського видавництва подав не лише принц Гаррі. Актори Coronation Street Майкл Тернер, більш відомий як Майкл Ле Велл, і Ніккі Сандерсон, а також Фіона Вайтман, ексдружина коміка Пола Вайтхауса також не ловили ґав.

Зірок обурило те, що для отримання інформації журналісти використовують незаконні методи, зокрема злам мобільних телефонів. Закономірно, що керівники таблоїдів мали б знати про нечистоплотність таких методів.

Нагадаємо, що принц Гаррі ледве не розбився, втікаючи від папараці. Інцидент стався в Нью-Йорку після того, як королівське подружжя – принц Гаррі з дружиною відвідувало вечір благодійної організації Ms Foundation Women of Vision, де Меган Маркл вручали нагороду за її роботу. 

Читайте також: Скандал з принцом Гаррі: британська поліція розшукує його двійника

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: